Ongehoord: Scooter beste act aller tijden

Partyscene Redactie | 7 maart 2008
headlines

Heet nieuws uit Duitsland: van de 14 jaar dat de Duitse formatie Scooter inmiddels bestaat hebben de heren in totaal 8 jaar lang in de charts gestaan. Scooter is de allereerste act die dit wist te presteren in Duitsland en werd afgelopen zaterdag aldaar uitgeroepen tot ‘Beste Duitse Act Aller Tijden’.
Scoooooooooter!
Want Scooter, van origine een Duitse rave-band, timmert al sinds 1994 hard aan de weg. Met een enthousiaste en ondersteunende fan base achter zich en toch elke keer weer een vernieuwing in hun sound weten de mannen nog steeds alle aandacht naar zich toe te trekken. Klappers van hits (wie kent ze niet!) als: Hyper Hyper, Move Your Ass, Nessaja, Maria (I Like It Loud) en One (Always Hardcore) zullen ongetwijfeld bij iedereen een belletje doen rinkelen.

Jumping All Over The World, het meest recente Scooter album bevat uiteraard de Duitse sound zoals we deze gewend zijn met de vertrouwde stem van frontman H.P. Met alweer 2 succesvolle single releases van dit album in Nederland (The Question Is What Is The Question en And No Matches) en de huidige mega tour over de hele wereld (onder andere Australië, Spanje, UK, Duitsland en USA) is het wel duidelijk dat onze Oosterburen zelfs na 14 jaar nog volop succes genieten.

De titel ‘Beste Duitse Act Aller Tijden’ is een geweldige toevoeging aan de eindeloze reeks successen waarvan er ongetwijfeld nog vele zullen volgen. Zouden ze ook net als bij de Gouden Kabouter Awards de jury hebben omgekocht!? Wie het weet mag het zeggen!

Wil jij ook Scooter live bewonderen? Check dan www.scootertour.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws