Deze zaterdag Rekord3r in Utrecht

Partyscene Redactie | 5 maart 2008
headlines

Na de laatste knallende editie vorig jaar is Rekord3r vanaf maart eindelijk weer terug. Het feest keert terug naar Amsterdam en Rotterdam maar 8 maart eerst naar Utrecht met onder andere één van dé Border Community helden: Petter. Alle bezoekers worden opgeroepen om in hun meest gestoorde, gepimpte, gefreakede outfit te komen. Andere artiesten 8 maart in Club Poema zijn o.a. Sandrien, Wouter de Moor, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Ranz und Tanz.
Rekorder
De allerlaatste Rekord3r dateert alweer uit november vorig jaar waar de organisatie onder andere de twee dikke M-nus helden Troy Pierce en Marc Houle naar Club Poema haalde. Vanzelfsprekend leverde dat weer een top avondje op, wat zoals bij Rekord3r altijd tot ver in de ochtend door gaat. Om het nieuwe jaar extra vrolijk en feestelijk in te gaan is er een speciaal thema aan de avond gekoppeld: Dress To Craziness! Ga naar de feestwinkel, ga de zolder op, trek je kledingkast overhoop en kom in een leuk, mooi, grappig, gestoord, feestelijk, sexy, freaky outfit. The sky is the limit!

Algemeen bekend is dat de muziek community Border Community onder leiding van James Holden een hele aparte, exclusieve groep artiesten betreft. Allemaal hun eigen sound en toch staan ze samen voor één gevoel. Artiesten als Nathan Fake, Fairmont, Ripperton en Extrawelt omschrijven het zelf als: "Blurring the boundaries between the dancefloor and the bedroom". In Utrecht dus Petter die afgelopen tijd wereldwijd een dikke hit scoorde met 'Some Polyphony' en de laatst bij DIK in de Catwalk Rotterdam ook al het publiek meer dan waar voor hun geld gaf.

Border Community

De rest van de lineup op 8 maart is een logisch vervolg. Sandrien wordt gezien als de Nederlandse Border Community artiest, waarmee Petter als hij in Nederland staat graag draait. Naast de residents Wouter de Moor (die samen met Jamie Lie A Kwie Awakenings in Eindhoven verraste) en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw is ook het populaire duo uit Nijmegen voor het eerst uitgenodigd: Ranz und Tanz.

De avond in Club Poema begint zaterdag 8 maart om 23.00 uur en heeft net als de vorige edities van Rekord3r geen specifieke eindtijd. Dit betekent dat het doorgaat tot in de vroege uurtjes en ook als afterparty kan worden gezien voor andere feesten deze avond (deuren blijven ook tot laat open voor nieuw publiek). Kaarten zijn slechts 9,99 in de voorverkoop en 14,99 aan de deur. Voorverkoop via www.rekorder.nl en www.beatfreax.com.

Houd de website van Rekord3r in de gaten voor de komende tijd. Op 12 april is Rekord3r namelijk ook weer te vinden in Amsterdam met onder andere Johannes Heil (live) als ook 29 april met een speciale Rekord3r Live edition open air! Log in en win hier gratis tickets voor zaterdag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws