Framebusters bestaat 3 jaar

Partyscene Redactie | 29 februari 2008
headlines

Tiësto lanceerde in februari zijn nieuwe Elements of Life dvd in een uitverkochte  Escape, maar ook maart wordt speciaal: de vaste zaterdagavond van de tot populairste club van Nederland uitgeroepen Escape viert namelijk haar driejarig bestaan! Onder andere Roog en Dr Kucho uit Spanje zijn van de partij. En ook de zondagavond, Shape, loopt als een trein.
Shape
In februari startte een nieuw wekelijks evenement in Escape op de zondag: Shape! Met een spetterend feest werd de kick off van het nieuwe jaar én de lancering van Shape op gepaste wijze gevierd. De residents van deze mooie afsluiter van je weekend zijn Frederik Abas en Santito. Al jaren is Santito de resident van de immens populaire Crew lounge avonden. En bij "In Bed with Space" in de Panama wist Santito door zijn inspirerende muziekkeuze het verwende Amsterdamse publiek helemaal los te krijgen. Daarnaast zijn z’n eigen remixes op zijn hyve erg populair. Het is duidelijk: deze ster is rijzende! Dat kan ook worden gezegd van Frederik Abas. Hij begon in 1991 bij een drive inn show met werken en werd daar met het house virus besmet. Hij is ondertussen vaste klant geworden bij de Loveland en Hed Kandi feesten en in Jimmy Woo, stond met Tiësto achter de decks in Escape, en draaide de afgelopen maanden in Brazilië, Amerika, Thailand, Rusland en Frankrijk. Deze twee heren zorgen er kortom voor dat Shape dé wekelijkse Amsterdamse avond is om je weekend met een vrolijke vibe in stijl af te sluiten, en je nieuwe week meteen bruisend te beginnen. So get into Shape every Sunday to start a brand new week! Een filmpje van deze avond kan je hier vinden.

Op zaterdag 1 maart zal resident Raymundo solo de aftrap van maart voor zijn rekening nemen én meteen het driejarig bestaan van Framebusters goed vieren! Het gaat erg goed met deze avond en met de goedlachse artiest, die ook op het produceervlak hoge ogen gooit. Ook in het nieuwe jaar zullen we hiervan nog veel gaan merken want er staan twee dikke releases op stapel die zeker in vele platentassen zullen belanden. Ook in het buitenland gaat het erg goed met Raymundo, zo stond hij onlangs nog in Nice en draait hij binnenkort in Brazilië. Qua aankleding en extra’s wordt er stevig uitgepakt op één van de best bezochte clubavonden van Amsterdam. Ook mc Yanto is uiteraard op dit festijn aanwezig om met zijn opzwepende lyrics extra kracht bij tijdens de 6 uur durende solo set Raymundo. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Danney en zijn muzikale maatjes. De week erop, op zaterdag 8 maart, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats. Samen met Shape resident Frederik Abas en Costar op saxofoon maakt Raymundo er altijd een feest van met het enthousiaste publiek! Ook in Delux zal je niet stil kunnen zitten, hier zal Eric Fender de platen- en cdspelers bemannen.
Framebusters 3 jaar
Op 15 maart is één van Nederlands beste house dj’s uitgenodigd om het driejarig bestaan van Framebusters nog eens extra te vieren. Mister Hardsoul, Roog, komt langs om met zijn opzwepende sound de Escape te rocken. Onlangs tourde hij met Erick Morillo tijdens Subliminal Sessions in o.a. Cannes en op Ibiza en pas nog stond hij met deze housekoning in The Sand. En of Roog nou samen met Erick E als Housequacke draait of muziek maakt met zijn broer samen onder de naam Hardsoul: hij voelt altijd feilloos aan wat er speelt en wat het publiek wil horen! Girls Love DJ’s resident Ruby Wax neemt op deze speciale avond de Delux onder handen.

Zaterdag 22 maart wordt er helemaal uitgepakt, want Dr. Kucho wordt dan ingevlogen vanuit Spanje! Deze topproducer heeft sinds 1994 al meer dan 200 platen en remixes uitgebracht, op labels als Africanism, Virgin, Sony en Defected. De ene na de andere klapper rolt uit zijn mouw. Soms produceert hij deze alleen, andere keren in samenwerking met Gregor Salto (Can’t Stop Playing). Ook met Love is My Game hadden ze weer een grote clubkraker te pakken. Maar hun samenwerking gaat verder, want het succesvolle label GDoctor hebben ze samen opgericht. Een unieke kans om deze internationale artiest in een Nederlandse club aan het werk te zien! Loveland resident Martein verwent de oortjes van het publiek in Delux.

De laatste zaterdag van maart wordt een hele zwoele... Private komt namelijks langs op deze speciale Pleasurebeats avond op zaterdag 29 maart! Dit betekent zeer sexy danseressen, erotische acts en films, veel verrassingen én een goedgevulde goodiebag bij de uitgang. Dit alles wordt begeleid door de beats van William Shagspeare, Tettero en uiteraard resident Raymundo.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en zondag. De tijden op zaterdag zijn 23.00-05.00 en op zondag 23.00-04.00. Meer informatie over Framebusters en Shape, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

 

De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt hiernaast elke zondag plaats in de Escape Lounge aan het bruisende Rembrandtplein. Start in Escape Caffe met het heerlijke weekmenu, en neem als toetje een zomerse cocktail in de Lounge. Want Sundazz staat immers voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Daarna kan je doorfeesten bij Shape.

Win hier vrijkaartjes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws