Ministry of Beats is terug

Partyscene Redactie | 26 februari 2008
headlines

Edwin Diergaarde is weer terug met zijn Ministry of Beats. Voortaan op Radio Decibel.

edwin diergaardeMinistry of Beats was jarenlang het dance-programma op 3FM. Die zender besloot ineens eind 2007 dat dance niet meer op de zaterdagavond paste en haalde het populaire programma uit de lucht. Tot groot verdriet van alle betrokken en dj’s die er gedraaid hebben. Maar niet langer getreurd, want het programma is weer helemaal terug. Helaas niet meer op 3FM, maar op Radio Decibel Amsterdam, op 94.9 FM. Daar zal dj en host Edwin Diergaarde het programma vanaf donderdag 6 maart iedere donderdag- en zaterdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur presenteren.   

Edwin is blij met de terugkeer van zijn Ministry Of Beats, waar ook Mr. Beatz (die in de laatste uitzending op 3FM zijn ware identiteit onthulde) een belangrijke bijdrage aan leverde. Edwin: "Ministry of Beats blijft voor mij een soort van kindje en ben blij dat mijn programma nu groter kan groeien op Radio Decibel Amsterdam." Ook Decibel is blij met de komst van het programma, zo laat Bas Emons weten. "Wij zijn erg blij met de komst van Edwin Diergaarde naar Radio Decibel. Het programma Ministry Of Beats past als geen ander bij het station voor Groot Amsterdam. Naast de komst van Edwin Diergaarde zullen er binnenkort nog meer verassingen in de programmering opduiken. Stay tuned!" Ministry of Beats zal, als vanouds, bestaan uit live dj-sets van internationale en nationale bekende dj's, de beste tracks en de nieuwste trends op het gebied van dance.

Edwin blijft ook gewoon te horen als dj en voice-over op 3FM. Het programma wordt ook live gestreamd via de site van Decibel.

Check ook www.decibel.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws