Uniek optreden Ricardo Villalobos

Partyscene Redactie | 25 februari 2008
headlines

Ricardo Villalobos, Moritz von Oswald en Max Loderbauer zullen live een nieuw gearrangeerde soundtrack ten gehore brengen tijdens het afspelen van een film van filmmaker Walther Ruthman. Zijn film ‘Berlin – Sinfonie der Großstadt’ was één van de belangrijkste documentaires in het stille film tijdperk.


Ricardo VillalobosHet ritme van Berlijn heeft filmmakers heeft generaties gefascineerd. Ruthman werd geïnspireerd vooral geïnspireerd door ‘the roaring twenties’ Met hun nieuwe soundtrack zullen deze drie artiesten en iconen van het Berlijnse nachtleven hun eigen interpretatie geven aan het ritme van deze stad. En wel live met een state of the art set-up.


In de laatste week voor Time Warp zijn de ogen gericht op alle clubs om en rond Mannheim. Als ‘onderdeel van’ vindt vlak voor het feest het ‘the international festival for Music and Arts’ plaats.


Het unieke optreden vindt in de week voor Time Warp op dinsdag 1 april (geen grap!) als onderdeel van het festival - waarschijnlijk -éénmalig plaats in de Atlantis Cinema te Mannheim. Dat is even een stukje rijden, maar dan heb wél weer iets om over mee te praten.


Meer info: www.time-warp.de en www.atlantis-kino.de.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws