Het festivalseizoen is geopend!

Partyscene Redactie | 25 februari 2008
headlines

Latin VillageNa drie succesvolle edities in Spaarnwoude komt Latin Village dit jaar met een extra editie! Dit indoor festival zal plaatsvinden in de Westergasfabriek. Zaterdag en zondag staan o.a. Jesse Garcia, Gregory, Gregor Salto en Lucien Foort op deze nieuwe locatie in Amsterdam. Voor zaterdag én zondag kun je kaarten winnen op Partyscene!

Deze zomer is er voor ieder wat wils. Er zullen weer een hele rij inmiddels bekende evenementen plaatsvinden waaronder Awakenings Festival, Dance Valley, Mystery Land, Paaspop, Extrema Outdoor, Free Your Mind Festival, Indian Summer Festival en Rockit Open Air.

Naast de welbekende festivals zal op 2 augustus voor de tweede keer het eendaagse techno festival Welcome to the Future plaatsvinden in Het Twiske. Ook viert Super Sunday op 6 april haar 3 jarig bestaan met een indoor festival in Studio A12. Nog geen kaartje? Partyscene verloot een aantal kaarten voor dit event, deze kan je hier winnen.

Blijf de komende maanden goed de agenda checken, om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van de festivals en natuurlijk ook alle andere feesten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws