Gratis wiebelen zaterdag op RUSH013?

Partyscene Redactie | 20 februari 2008
headlines

Wil jij aanstaande zaterdag gratis wiebelen met The Junkies op Rush 013? Duik dan je verkleedkist maar weer in en trek dat konijnenpakje maar tevoorschijn! De eerste 20 dames die namelijk als een ondeugend konijntje verkleed bij de kassa staan bij 013 in Tilburg mogen gratis doorlopen. Die kans moet je niet laten liggen, dus zorg voor lange oren, sensuele snorharen en een wollig staartje en wiebel mee met Willie Wartaal en de rest van de line up!

Want jawel, zaterdag 23 februari is het zover: The Junkies zullen Poppodium 013 op zijn grondvesten laten wiebele, wiebele! Deze formatie, bestaande uit Willie Wartaal en dj Arjuna Schiks, is op dit moment shit-hot en zal de dikke Top 40-hit ‘Konijntje’ live ten gehore brengen. Naast deze spectaculaire act zullen Ricky Rivaro, Brian S en (nieuwe) residents Sven & Tettero de lekkerste beats brengen op deze Raw Urban Sexy House avond in Tilburg.

Konijntjes!

The Junkies hebben momenteel een grote hit met ‘Kom op Konijntje, doe maar wiebele, wiebele’! Op deze avond zullen zij het publiek opzwepen met deze simpele, maar succesvolle track die via de underground langzaamaan het bovengrondse bereikt heeft. Het was afgelopen carnaval de inhaker op de Brabantse dansvloeren. Daarna zal Willie Wartaal in de hiphopzaal zijn talent als MC laten horen, zodat je die ware Jeugd van Tegenwoordig sound keihard voor je kiezen krijgt.

Ricky Rivaro en Brian S zullen 013 opwarmen met hun zwoele zomerse sound en ook Jaziah zal deze avond weer laten zien wat hij muzikaal in huis heeft voor partyminded Tilburg. Sven en Tettero, de twee fidget house toppers die de Nederlandse dansvloeren op dit moment veroveren, sluiten de avond in de grote zaal op hun eigen wijze af. De avond zal gehost worden door niemand minder dan Big Boy Caprice. In de hiphopzaal zijn het Mr. Wix en The Flexican die iedereen op de dansvloer laten tollen. Op deze avond zal wederom een spectaculaire show neergezet worden met entertainment zoals je dat van RUSH gewend bent.

Kaarten voor RUSH 013 zijn 12,50 euro in de voorverkoop. Tickets zijn te koop via de CHemistry website, Ticketservice en alle Ticketbox outlets over heel Nederland. Of win ze hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws