Bloc Party doet een dj-set in het Patronaat

Partyscene Redactie | 15 februari 2008
headlines

Het Patronaat presenteert zaterdag 23 februari een unieke dj set van Bloc Party. Deze band bracht in 2005 een grote schokgolf teweeg in de muziekwereld. Pers en publiek gingen massaal plat voor hun debuut-cd Silent Alarm. In korte tijd had het album de status van een moderne klassieker. En terecht, Bloc Party steekt in de grote stroom van Britse popbands met kop en schouders boven de rest uit.

Bloc Party

Met groot gemak verweven ze indie, pop, new wave, postpunk en zelfs techno in hun nummers. In 2007 kwam hun langverwachte tweede album 'A Weekend In The City' uit dat weer bol staat van de sterke melodieën en hyperactieve ritmes.

De dansvloer is dan ook uitermate goed besteed aan de heren van Bloc Party. Hun album Silent Alarm werd niet voor niets geremixt door bijvoorbeeld Erol Alkan, Ladytron, en Death From Above 1979. Hun laatste single 'Flux' is onderbouwd met een stevige dance-beat en is een regelrechte trance-hit! Op 23 februarilaat Bloc Party ons horen waar deze Londenaren de mosterd halen. Zanger/gitarist Kele Okereke en consorten nemen plaats achter de draaitafels en laten ons hun inspiratie horen.

De zeer opvallende roze ‘party blocs’ worden vanaf komende maandaf 18 februari door het centrum van Haarlem verspreid, en degene die één van deze blokjes weet te vinden, kan dit spetterende optreden gratis bezoeken. Moeilijk is het niet, integendeel: vind het blokje, pak het blokje, en neem het blokje de avond van het optreden mee. Tip: de blokjes zijn roze, 9x9x9 cm en zijn te vinden in het centrum van Haarlem.

Zaterdag 23 februari 2008

Bloc Party (UK | dj-set)

Patronaat Haarlem

Entree 12,-

Open 23.00 uur

Tickets 12,- voorverkoop is mogelijk via Ticketservice (0900 - 300 1250), de grotere Postkantoren, 32 GWK stationskantoren, de grotere VVV Kantoren, Free Record Shops, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen in Nederland. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa van Patronaat, Zijlsingel 2 in Haarlem. De kassa is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur, en tijdens alle openbare activiteiten.

www.patronaat.nl | www.blocparty.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws