Extrema oprichters definitief gescheiden

Partyscene Redactie | 15 februari 2008
headlines

Op Valentijnsdag maakte Extrema symbolisch bekend dat de wegen van Marcel Mingers en Sander van der Sluis definitief gescheiden zijn. De twee blijven nog wel intensief met elkaar samenwerken.


Sander van der Sluis was tot gisteren alleen nog op papier verbonden aan Extrema. In 2004 scheidde de wegen van de Extrema oprichters. Sander sloeg een andere weg in, wilde meer aandacht besteden aan zijn ideologieën en wilde zijn werkterrein verbreden. Hij richtte een politieke partij op en experimenteerde volop met kunstinitiatieven.


Op evenementgebied krijgt dit thans vorm in het concept 'SpontaanEigenwijs'. Dit is een nieuwe vorm van culture samenwerking, waarbij verschillende initiatieven uitgenodigd worden om deel te nemen in een 'reizend vennootschap'. Dit initiatief draagt aankomende zomer bij aan verschillende events en zal onder andere een area hosten op Extrema Outdoor en Solar Weekend.


Vandaag zullen Sander van der Sluis hun overeenkomst vieren in het Volkskrantgebouw te Amsterdam. Om 16 uur begint de presentatie van hun nieuwe plannen, om 19 uur is er een borrel. Culturele initiatieven die meer willen weten van SpontaanEigenwijs zijn van harte welkom op de borrel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws