Mis je Carnaval nu al?

Partyscene Redactie | 13 februari 2008
headlines

Mis je Carnaval nu al, of heb je het gemist en woon je niet onder de rivieren? Geen probleem, op zaterdag 23 februari kan je naar Amsterdam alwaar in Edel het Keigrote Mokummerdonkse Carnavals Feest plaats zal vinden!

Een Afterparty om nog even voordat de lente begint met z’n allen stevige kost te eten en flink door te halen. Amsterdam wordt voor een keer omgedoopt tot Mokummerdonk! Een feest met: Bier per meter dat rijkelijk zal vloeien, Carnavalse streekgerechten en snacks. Een dweilorkest en andere verrassingen. Maar ook, kilometerslange polonaises en de beste krakers van Lustige Lola (Zomeren bij Eindhoven), Prins Jim Aasgier 1 en adjudant Sjef Beerklepper 3 (Venlo!) en de Kevin Spacies (Zundert bij Breda).

Carnavalluh!

Omdat echte Carnavallers vroeg beginnen kan je om 19.30 aanschuiven aan lange tafels om voor 20 euro een bodem te leggen met een goed Carnavalsmaal. Hiervoor zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer tijdig. Dan ben je meteen binnen voor het feest dat om 21.30 echt los druist en waarvan de kaartjes inclusief feestpakket (zolang de voorraad strekt) en leutpenning slechts 10 euro bedragen. Het feest duurt dan nog tot 04.00.

Bel voor reserveren van een kaartje voor het feest of dinerplek naar Edel 020-7995000 (tussen 12:00 en 17:00). Het is ook mogelijk om zelf een act op te voeren (in ruil voor bier). Er is een podium aanwezig voor echte feestbeesten en aanstormend talent. Heb je wilde plannen en wil je die tot uitvoering brengen mail dan even naar club@zonderfilter.nl. En onthou, verkleden moet, polonaise mag, maar drinken zul je! Meer informatie vind je op www.edelamsterdam.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws