Electronation presenteert Echoism

Partyscene Redactie | 11 februari 2008
headlines

Na zes jaar feesten te hebben gegeven komt Roy Avni, oprichter van Electronation, met een eigen label: Echoism. Het label wordt een kweekvijver voor nieuw en opkomend talent en zorgt voor een knallende combinatie tussen frisse sounds van nieuwe talenten en gerespecteerde talenten. Dat maakte de organisatie voor het weekend bekend.

Zaterdag 29 maart is de labelrelease party tijdens ‘Rex… Electronation’ in de Sugar Factory in Amsterdam. Er is ook al een eerste release op uit gebracht, namelijk: ‘Dancing Bears’, van Roel H. & Hugh W., een nieuwe electro en house act aan de horizon.

Roy Avni van Electronation


Roy Avni presenteert nieuw label...


Wie bij het horen met zijn wenkbrauwen fronst, moet even achter zijn oren krabben. Okay, het is misschien niet een naam die volt in de mond ligt, maar één van de twee heeft al enkele releases op het Traum-label uitgebracht. Phil Kieran en Freeform Five hebben al een remix gemaakt van de track. De laatste act heeft een nieuw album uitgebracht en zal die avond samen met H. en W. een optreden geven.

De uit België afkomstige live-act Marcus zal de line-up compleet maken. De sound van deze electro-band is te vergelijken met Booka Shade, dus dat belooft veel goeds.


Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Surf naar www.electronation.nl voor meer informatie.

Wil jij hierbij zijn? Dat kan, want Partyscene geeft 2x2 gastenlijstplekken weg. Surf snel naar winnen of klik hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws