Markus Schulz 20 maart in de Melkweg

Partyscene Redactie | 8 februari 2008
headlines

Op donderdag 20 maart organiseert Intuition Recordings het eerste feest van 2008 met een heel bijzondere gast. Markus Schulz, de huidige nr. 13 van de wereld komt op uitnodiging van Intuition naar de Melkweg in Amsterdam! Na een succesvolle afsluiting van 2007 met  het Intuition Winter Event in de Panama gaat Intuition in 2008 flitsend van start met een nieuw event... Met namen als Markus Schulz, Menno de Jong, Eelke Kleijn en First State gaat dit absoluut de richting op van een succesvol Intuition Events jaar

Marcus Schulz

Markus Schulz is het jaar begonnen met de release van al weer zijn vierde compilatie voor Armada Music; Amsterdam ’08. Dat zijn nieuwe album de naam van onze hoofdstad draagt is natuurlijk geen toeval. Amsterdam is een van de favoriete plekken van de man uit Miami en dat komt zijn uitnodiging om in de Melkweg te komen draaien alleen maar ten goede! “Ik hou gewoon van Amsterdam, ik voel me er echt verbonden met het publiek, ze zijn een soort van vrienden voor me geworden. Het Nederlandse publiek heeft als een van de eerste mijn sound opgepikt en is die in de loop der jaren ook altijd blijven waarderen. Ik moest dit album daarom ook wel Amsterdam noemen, dat was geen moeilijke keuze.” Aldus Markus.

Menno de Jong, de grote man achter de Intuition Events zal uiteraard op deze avond ook aanwezig zijn. Menno is het internationaal snel opkomend DJ talent van dit moment. Zijn events, producties en optredens worden wereldwijd enorm gewaardeerd. Vorig jaar maakte Menno weer een sprong naar de 62e plaats in de toonaangevende DJ Mag Top 100 en dit bewijst des te meer de stijgende lijn van zowel Menno als Intuition.

Maar Markus en Menno zijn natuurlijk niet de enige ‘Intuition & Friends’ deze avond. Eelke Kleijn, de nieuwe resident DJ van de Oslo Nights heeft ook een uitnodiging gekregen. Ook Eelke is de afgelopen periode erg lekker bezig en zijn carrière maakt op het moment een vogelvlucht. Met zijn nieuwe recidency en zijn laatste album ‘Naturally Artificial’ wat uitgekomen is op Global Undergroundbehoeft dit waarschijnlijk weinig verdere uitleg….

Intuition Invites Marcus Schulz FlyerAls laatste deze avond maar cliché matig niet als minste zal ook First State aanwezig zijn. First state, bestaande uit Ralph Barendse en Sander van der Waal releaste vorig jaar het debuut album na eerder slechts één vinylrelease te hebben gehad. Time Frame verscheen via In Trance We Trust (ITWT), het label dat Tiësto in 1998 startte. Wat hopen ze met het album te bereiken? "In de eerste plaats hopen we dat met Time Frame de naam First State wat bekender wordt en dan niet alleen in Nederland. We moeten over de drempel, van underground naar het grote publiek." Aldus de jongens van First State. De Melkweg is  dan een uitgelezen kans om weer een stukje dichter bij het uiteindelijke doel te komen!

Het belooft dus een lekkere avond/nacht te worden in de Melkweg.

Als extraatje krijgt iedere bezoeker ook nog eens 3 gratis downloads op dancetunes.com.

Intuition Invites Markus Schulz

Datum:donderdag 20 maart 2008

Tijd:22:00 tot 04:00

Lokatie: Melkweg, Amsterdam

Min. Leeftijd: 18 jaar

Tickets: € 19,95 (voorverkoop) + membership

Voorverkoop: www.intuitionevents.nl, www.aldaevents.nl

Tickets deur: € 22,95 +membership

Partyscene verloot 2x2 gastenlijstplekken! Klik hier om mee te doen.

De CD Amsterdam 08 kan je hier winnen.

Marcus Schulz: www.markusschulz.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws