Uit de oude doos: 1.000.000 bezoekers voor CHemistry

Partyscene Redactie | 6 februari 2008
headlines

Partyscene heeft sinds 2000 een enorm archief opgebouwd met allerhande nieuwtjes, roddels en interviews. Elke woensdag duiken wij in ons archief en kijken wij naar een opmerkelijk nieuwsbericht van een aantal jaren geleden. Vandaag, woensdag 6 februari 2008 kijken vonden we het volgende opvallende bericht.

Maandag 17 februari 2003:

1 miljoenste bezoeker club avond Chemistry

 

miljoenste bezoekerRond de klok van 1 uur kwam de gelukkige 19-jarige Bianca uit Amstelveen binnen. In het bijzijn van de pers werd zij compleet verrast door Anceaux, die samen met Dj Marcello één van de founding fathers was van de Chemistry avonden. Anceaux stond klaar met champagne, confetti en een prijzenpakket.

 

De miljoenste bezoeker was volledig overrompeld door de actie. De 19-jarige Bianca was pas voor de 2e keer van haar leven op bezoek bij Chemistry. Het bezoek aan Chemistry leverde haar een waardecheque voor een volledig verzorgd weekend in het Hilton in Rotterdam plus een bezoek aan een Rotterdamse club naar keuze.

Na een periode van afwezigheid keert de CHemistry avond weer terug naar Amsterdam. Voor meer informatie over deze avond kijk je op

Ben je zelf op zoek naar nieuws uit een bepaalde periode? Binnen onze rubriek headlines kun je nu zoeken op een bepaalde maand uit een bepaald jaar. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de nieuwtjes uit september 2001? Selecteer vervolgens september en 2001 en je kunt naar hartelust neuzen in het archief uit de periode.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws