Gatecrasher viert 20 jaar house

Partyscene Redactie | 1 februari 2008
headlines

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat housemuziek doorbrak bij het grote publiek in Engeland. De club Gatecrasher viert dit heugelijke feit met het grootste (dance) festival in de Britse historie. Dit megafestijn krijgt, net zoals voorgaande eendagse edities, de naam Summer Sounds System mee.

In het weekend van 24 en 25 mei is het zover. Twee dagen lang kunnen dan 60.000 mensen uit hun dak gaan op de tunes van maarliefst 200 verschillende dj’s en meer dan 20 live acts. Natuurlijk zijn veel grote namen van de partij zoals the Prodigy, The Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Tiga, Soulwax, Steve Angello en Roni Size.

engeland

Kaarten zij te koop via de website van Gatecrasher. Een ticket voor het gehele weekend, inclusief camping, kost £105 wat neerkomt op ongeveer € 140. Voor die prijs heb je twee dagen toegang tot het festival terrein en kun je overnachten op de camping. Daarnaast zijn er ook nog losse kaarten voor de verschillende dagen te koop.

De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt op de officiële website. Je kunt daar ook terecht voor de kaartverkoop en additionele informatie.

Meer info: http://summersoundsystem.gatecrasher.com/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws