Jean-Michel Jarre naar Nederland

Partyscene Redactie | 30 januari 2008
headlines

Goed nieuws voor de liefhebbers: na tien jaar afwezigheid komt één van de pioniers van de elektronische muziek en synthesizerfanaat Jean-Michel Jarre terug naar Nederland. Organisator Mojo Concerts maakte bekend dat hij tijdens zijn Europese tour op 25 maart een concert geeft in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.


De 59-jarige Jarre doet tijdens zijn tour onder andere Schotland, Ierland, Engeland, Noorwegen, Luxemburg en Spanje aan en wordt naast Kraftwerk en Vangelis gezien als één van de pioniers van elektronische- en synthesizermuziek. In de jaren negentig gaf hij concerten voor miljoenen mensen in Parijs en Moskou.  Daarmee haalde hij meerdere malen het Guinness Book of Records.


Jean-Michel Jarre


De Fransman bracht in 1976 zijn debuutalbum ‘Oxygene’ uit. Dat album verkocht destijds miljoenen exemplaren en wordt nu weer opnieuw uitgebracht. In Nederland bestormde hij de hitlijsten met nummers als 'Oxygene IV' en 'Equinoxe'.


De voorverloop van dit concert start op donderdag 31 start om 17.00 uur via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 1 februari 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Jean Michel Jarre concert te bestellen. Ga voor meer informatie naar de Live Nation website. Voor informatie over de reguliere kaartverkoop en de prijzen, klik hier.


!


Equinoxe 4



Oxygene IV


Jean-Michel Jarre website

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws