Sneakerz kick-off in ’t Paard

Partyscene Redactie | 28 januari 2008
headlines

Iedere eerste zondag van de maand zal het Paard van Troje ook in 2008 weer in het teken staan van het populairste feest van Den Haag en omstreken: Sneakerz.

Aankomende zondag is de  kick-off van het nieuwe partyjaar, met in de line-up: Erick E, Sidney Samson, Madskillz, Baggi Begovic, Youri Donatz, William Shagspeare, Rockidén  MC’s Gee en Lady Bee.

Erick E is al twee jaar de resident dj en medeorganisator van Sneakerz. Behalve dat behoort hij al ruim tien jaar aan de absolute dj-top van Nederland. Naast zijn vele optredens in Nederland was hij in 2007 ook veel in het buitenland te vinden. Het succes van zijn tracks Boogie Down en The Beat is Rockin’ hebben hem geen windeieren gelegd. Sinds enkele maanden is Erick

ook een nieuwe eigen avond begonnen in Amsterdam: Addicted.

Sneakerz


Een andere ‘grote naam’ is Sidney Samson. Met indrukwekkende gigs in clubs als The Matrixx, Panama en Rembrandt en optredens op feesten als Nope is Dope en natuurlijk Sneakerz heeft hij een stevige positie verworven in de dj top van Nederland.


Kaartjes kosten  € 12,00 in de voorverkoop en € 15,00 aan de deur. Voorverkoop via www.beep.nl , Rhythm Import Den Haag en de dagkassa van het Paard van Troje. Meer informatie op www.sneakerz.nl.


Partyscene geeft 3x2 gastenlijstplekken weg! Surf snel naar winnen of klik hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws