Tomorrow viert dubbel feest zaterdag

Partyscene Redactie | 29 januari 2008
headlines

Het technoconcept Tomorrow laat ook in 2008 weer van zich horen. Zaterdag is het weer zover.

tomorrowDe eerste Tomorrow van 2008 staat voor de deur en de trouwe bezoekers weten dan wel weer hoe laat het is. Zaterdag 2 februari gaat het weer gebeuren in de Utrechtse club Poema. Maar ook voor de rest van het jaar belooft het weer veel moois voor Tomorrow, met grote internationale sterren en aankomende Nederlandse helden. Niet alleen staat er een mooi jaar in de planning qua programmering, het technofeest is inmiddels ook het 5e jaar ingegaan, wat ook een mijlpaal genoemd mag worden. Grote jongens als Jeff Mills, Carl Craig, Paul Kalkbrenner, Gregor Tresher en vele anderen hebben de afgelopen vijf jaar met veel plezier op Tomorrow gedraaid en ook voor de Nederlande jocks geldt hetzelfde.

Zaterdag is het ook nog eens de verjaardag van een van de organisatoren. Speciaal hiervoor heeft hij een aantal dj’s uitgenodigd, waar hij een warme vriendschap mee heeft. Om de drempel voor deze verjaardags-editie zo laag mogelijk te houden kost een kaartje maar 3,40 euro in de voorverkoop, op de site van Poema. Aan de deur ben je uiteindelijk 10 euro kwijt. Daarvoor kun je dansen op de volgende dj’s:    

  

23.00 Dimitry (Trinity in Technoland)

00.45 Frenk Wiersma vs Phonopunk (Tomorrow)

02.30 K.Cee (Tomorrow)

04.15 Darko Esser (Wolfskuil Records)

06.00 Mystery Guest

Uiteraard wordt nog niet verklapt wie de mystery guest is, maar volgens de organisatie is het zeker dat het dak eraf zal gaan. Deze gast kan ook door blijven draaien zolang het feest blijft. Verwacht dus een hoop kick ass techno zaterdag in de Poema in Utrecht.

Check ook www.clubpoema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws