Vanavond laatste \"Ouderwetse\" Misspoes!

Partyscene Redactie | 25 januari 2008
headlines

Misspoes-gangers met oplettende oortjes hebben waarschijnlijk al opgevangen dat er iets spannends staat te gebeuren met Misspoes… Uitbreiding van het nest? Ander concept? Andere organisatoren? Tja dat is natuurlijk een geheimpje nog

Maar wat wel verklapt kan worden is dat Misspoes vanaf februari he-le-maal anders gaat worden. Daarom in januari nog één keer de ouderwetse Misspoes! Samen met resident dj’s Yab, Maribelle, Suzie Cue en Jack de Rapper zorgen Carita la Nina, Robert Feelgood, Ronald Molendijk, vj Macmotion en Cream ervoor dat er nog één laatste editie van Misspoes beleefd kan worden zoals je al bijna twee jaar kan ervaren: sfeervol, sexy en heel gezellig!

misspoes

Deze populaire maandelijkse clubavond in de Amsterdamse Sinners wordt volledig gerund door vijf zeer sexy vrouwen: Suzanne, Nadine, Patricia, Chloe en Sanne. Suzanne, aka dj Suzie Cue, poseerde niet voor niets onlangs nog in de FHM. Dus op deze maandelijkse ondeugende avond staan niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower. Dit betekent in de praktijk: ’s avonds een poes, ’s ochtends een kater!

 Mocht je nou die rij van de laatste editie van Misspoes willen vermijden dan is het verstandig om zeker voor een uur binnen te zijn en alvast een heerlijk shotje tequila met de kittige katjes en pittige poesjes te doen.

Meer informatie vind je natuurlijk op www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws