The BeatClub is terug

Partyscene Redactie | 25 januari 2008
headlines

De house karavaan van The BeatClub keert na 16 jaar terug in Amsterdam. Op zaterdag 8 maart wordt er uitgepakt in The Power Zone. Van de partij zijn “oudgedienden” zoals Derrick May, MR C en Per. Fluorsticks, fluitjes en smilies kunnen dus weer uit de kast voor een nacht ouderwetse rave!

Voor The BeatClub is de komst naar Amsterdam een trip naar de plek waar het ooit allemaal begonnen is. In 1989 organiseerde Per de eerste BeatClub editie in Paradiso, met als hoogtepunt een mega-editie in AHOY in 1992. Daarnaast waren er regelmatig raves op illegale plekken door heel Nederland, met acts zoals L’il Louis, Snap, Mike Pickering (van de roemruchte Hacienda), Per en natuurlijk Eddy de Clerq.

Mr C.

Zestien jaar na het laatste event in Amsterdam is de organisatie terug in de hoofdstad. Op 8 maart staat de eerste editie van 2008 op het programma.

In de grote zaal staan “de grootmeesters uit de internationale house geschiedenis”. Niemand minder dan dan Derrick May, de man die geschiedenis schreef met ‘Strings of Life’, zal laten zien waarom hij nog steeds een enormeaantrekkingskracht heeft op de Nederlandse house-scene. Uit London komt MR C, oprichter van The End (London) en voormalig voorman van The Shamen (‘Ebenezer Good’). Onmiskenbaar in de line-up is oprichter van The BeatClub en tevens resident dj van het eerste uur DJ Per.

De bovenzaal is het domein van Tom de Neef, Marnix, Lucien Foort en Marcello, waardoor ook de Nederlandse housegeschiedenis goed vertegenwoordigd is tijdens the BeatClub.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Voor meer informatie kijk je op www.thebeatclub.info. Voor de eerste 300 snelle beslissers is een speciale korting in het leven geroepen.

 

The BeatClub - Terug in Amsterdam !!!

Datum: Zaterdag 8 maart 2008

Locatie: The Power Zone, Amsterdam

23.00 – 06.00 uur

Area 1:

Derrick May, MR C, DJ Per, Paul Jay, MC P-Pholl

Area 2:

Marnix, Tom de Neef, Marcello, Lucien Foort, Q-events DJTeam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws