ClockWrks met Koninginnenacht 2008

Partyscene Redactie | 25 januari 2008
headlines

PSNog meer nieuws over het Klokgebouw. Op Koninginnenacht wordt er een nieuw concept gelanceerd.

In het Klokgebouw in Eindhoven zijn de laatste tijd al diverse events georganiseerd. Zo staat er morgen (zaterdag 26 januari) Awakenings op het programma en vonden er in het verleden al succesvolle edities plaats van o.a Nope=Dope en Novalectra. ClockWrks mag aan dit lijstje toegevoegd worden want op 29 april is het tijd voor de eerste editie.

ClockWrks wordt georganiseerd door drie partijen die hun sporen reeds verdiend hebben in de dance. Zo zijn onder andere de organisatie achter de Armada events, Lakedance en Sneakerz betrokken bij ClockWrks. Voor Koninginnenacht 2008 bundelen ze de krachten.

Het Klokgebouw wordt de 29e verdeeld in vier zalen met ieder een eigen stijl. Armada Music neemt een zaal voor haar rekening. Armada kenende zal deze area hoofdzakelijk gevuld worden met diverse trance & progressive artiesten. Sneakerz neemt de house zaal voor haar rekening, waar je kunt genieten van de alom bekend “sneakerz sound”. De overige twee zalen worden ingevuld met ecletic en minimal. Momenteel is de line-up nog niet bekend, maar zodra daar wat meer over bekend is lees je dat natuurlijk op Partyscene.nl

Voor meer informatie kun je terecht op:

http://ClockWrks.hyves.nl en www.ClockWrks.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws