Stel je eigen festival samen

Partyscene Redactie | 23 januari 2008
headlines

Heb jij ook altijd commentaar op de verschillende fesival line-ups? Nu de kans om je eigen droomfestival samen te stellen.

Op de website van Orginals Festival kun je kiezen uit diverse acts, bands, live artiesten en dj’s om zo je eigen festival naar keuze samen te stellen. Tevens kun je zelf kiezen uit vier verschillende locaties. Je bent, net zoals in het echt, wel gebonden aan een bepaald budget. Ga dus zo creatief mogelijk om met de hoeveelheid geld en stel jouw droomlijst samen.

opzet PS

beeld: bijdrage Partyscene voor Originals Festival

Nadat je de juiste artiesten hebt uitgekozen kun je zelf een flyer ontwerpen, om ervoor te zorgen dat jouw feestje opgemerkt wordt. Daarvoor staan natuurlijk verschillende tools ter beschikking, zoals diverse layers, spuitbussen, clipart en diverse fonts.

Is je flyer gereed? Dan kun je deze publiceren op de site, zodat andere bezoekers je line-up kunnen beoordelen. De programmeur en promotor met het hoogste bezoekersaantal voor zijn of haar festival maakt kans op één van de hoofdprijzen. De winnaar gaat namelijk als VIP naar het Berlin Festival, met daarbij een vliegticket, accommodatie en een shopping trip naar de Adidas Orginals Store in Berlijn. Let wel, het is een Australische website, dus wellicht vertrekt je vlucht naar de Duitse hoofdstad vanuit Sydney....

Meer informatie op: www.originalsfestival.com.au

Met dank aan Laura en Kim voor de tip

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws