Static: Bart Skils solo

Partyscene Redactie | 21 januari 2008
headlines

De programmering van Static stond de afgelopen maanden in het teken van muzikaal vooruitstreven. Acts en dj’s zoals Petre Inspirescu, Gaiser, Agnes, Efdemin, Karotte, Digitaline en Mathias Kaden back to back met Onur Ozer gaven stuk voor stuk geweldige optredens weg.


Resident Bart Skils, de bescheidenheid zelve, was nooit te beroerd om zijn eigen draaiplekje op te offeren voor al deze artiesten. Die bescheidenheid moet beloond worden en daarom is Bart Skils voor de komende Static-editie geboekt als openingsact, headliner én afsluiter.


Skils werd bekend van zijn eerste residentie in de helaas ter zieke gegane club Mazzo. Daar ontstonden nieuwe creatieve concepten en feesten zoals VOLTT, Traffic en uiteraard ook de Static-avonden in de Amsterdamse Club 11.


Bart Skils


Ook internationaal gezien is zijn ster rijzende. Zo staan er de komende tijd shows in Berghain (Berlijn), Cocoon club (Frankfurt) en Mundo (Madrid) op zijn dj-schema. Verwacht in Club 11 echter een lange, opbouwende set met diepe techno, die zal leiden tot een enorme climax en een knallend feest.


De online kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn in de voorverkoop bij Outland, Killa Cutz en Concerto nog kaarten verkrijgbaar. Op de avond zelf zal er nog een klein aantal kaarten aan de deur verkocht worden. Kom wel vroeg om teleurstelling te voorkomen. Meer informatie op www.staticnights.com of www.ilove11.nl.


Partyscene verloot 1x2 gastenlijstplekken! Surf snel naar winnen of klik hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws