Opvolger Absolutely Stereo bekend

Partyscene Redactie | 18 januari 2008
headlines

In december 2007 kwam er een einde aan 2 jaar Absolutely Stereo. Er waren wat tegenstrijdige berichten over de ware toedracht van het stoppen van de avond, zoals eerder op Partyscene.nl te lezen was. Organisatie MAW blijft ieder geval niet stil zitten en presenteert nu een opvolger van de succesvolle avond. De nieuwe avond krijgt de naam Absolutely Fantasic mee. Lucien Foort volgt Miss Monica op als resident.

fantastic

Luciën Foort is elke derde zaterdag van de maand van de partij in Off_Corso. Tijdens Absolutely Fantastic is het de bedoeling om meer verrassende sets te gaan draaien, aldus de dj himself. "In ieder geval iets minder voor de hand liggend dan wat ik laat horen op de commerciële feesten waar ik sta. Het zal een mengeling van kwalitatieve nationale en internationale sounds worden. Off Corso leent zich daar heel goed voor; het publiek is erg open minded en dan kan je als dj ook wat meer risico's nemen..."

Tijdens de kick-off party op zaterdag 16 februari wordt Foort bijgestaan door Erick E en Baggi Begovic. De lounge is het domein van DJ Viccc en Miss Delicious.

Voor de volledigheid hierbij alle gegevens.

Absolutely Fantastic

 

Datum: Zaterdag 16 februari

Locatie: Off Corso, Kruiskade 22 - Rotterdam

Tijd: 23.00 - 05.00 u.

Entree: 14,00 euro

Line-up: Luciën Foort, Erick E, Baggi Begovic, MC Lex Empress, Viccc, Miss Delicious

Partyscene geeft 5x2 gastenlijstplekken weg voor dit feest, winnen doe je hier.

Voor meer informatie: www.mawparty.nl en www.off-corso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws