Les TransArdentes Festival Luik

Partyscene Redactie | 16 januari 2008
headlines

Liefhebbers van Belgische festivals opgelet, het Les Ardentes festival heeft dit jaar een wintereditie van iets kleinere opzet. Het Luikse festival dat afgelopen juli in het Parc Astrid en de Halles de Foires de Coronmeuse 43.000 bezoekers ontving, heeft besloten niet meer op zich te laten wachten tot de zomer en slaat een muzikale brug tussen de twee zomeredities: Les TransArdentes.


Gelukkig hoef je niet te koukleumen, want het festival vindt op zaterdag 26 januari geheel overdekt plaats in les Halles des Foires. Er zijn drie zalen die in het teken staan van elektronische muziek in de ruimste zin van het woord. Verwacht techno, electro, minimal, drum ‘n bass en acts die zouden kunnen kwalificeren als ‘rock’, maar wel de mensenmassa aan het dansen krijgen.


Wie dan? Wat dacht je van: Erol Alkan, Steve Bug, Josh Wink, Dave Clarke, Felix da Housecat, Goldie en Matthew Johnson? Dit alles uiteraard voor een spotgoedkope entreeprijs en… het begint al om twee uur ‘s middags!


Kaartjes kosten slechts €29,- in de voorverkoop (Fnac, Media Markt) en €35,- aan de deur. Meer weten? Bezoek de website www.lesardentes.be voor uitgebreide festivalinfo, biografieën van de artiesten en de routebeschrijving.Een impressie van het Les Ardentes festival van juli vorig jaar (in Vlaams, Frans en Engels)...


Voor de volledigheid de gehele line-up:


PYRAMID ROOM

DAVE CLARKE

CARL CRAIG

JOSH WINK

STEVE BUG

STEPHAN BODZIN (live)

MATHEW JOHNSON (live)


SPHERE ROOM

FELIX DA HOUSECAT

EROL ALKAN

SEBASTIAN

GOOSE DJ SET

THE WHIP (live)

BRODINSKI

FLUO KIDS DJS

FANCY (live)

PARTYHARDERS vs. ELEKTRASH

DOES IT OFFEND YOU + YEAH (LIVE)


CUBE ROOM

GOLDIE

PENDULUM DJ & MC VERSE

SHY FX

DJ HYPE feat. DADDY EARL

SUB FOCUS

SYSTEM D

OCSA & MC DESPAIR


Les TransArdentes

Zaterdag 26 januari 2008

14:00 – 06:00 uur

Halles des Foires de Liege

Quai de Wallonie

4000 Liege-Coronmeuse

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws