UPDATE: Platentassen Tom Novy en Jordi Bouman gestolen

Partyscene Redactie | 14 januari 2008
headlines

update: de tas is inmiddels terecht tot grote opluchting van de betrokkenen.

Het is de nachtmerrie van iedere dj. De schrik van elke artiest. Maar het gebeurt: de diefstal van je meest dierbare bezit. Je gereedschap, je ziel en emotie, namelijk: je platentas. Afgelopen weekend zijn dj’s Tom Novy en Jordi Bouman slachtoffer geworden van een auto-inbraak, waarbij ook hun platentassen zijn gestolen. Partyscene vraagt hulp van de speurneuzen onder jullie.


De inbraak vond plaats toen de beide heren na hun optreden nog een drankje wilde nuttigen in de Panama. Het vermoeden bestaat dan ook dat het gaat om een vooropgezette daad. De kans is vrij groot dat de tassen in het dance-circuit worden aangeboden of gebruikt gaan worden door ‘een liefhebber’.


De gestolen UDG platentasDe tassen waren van het merk UDG en waren gevuld met meerdere cd-mappen. In de tas van Tom zat een Pioneer HDJ 1000 koptelefoon, een Shure microfoon en een zwart polo shirt. In de tas van Jordi zat een Sony MDR-V700 koptelefoon.


Naast de materiële zaken bevatte de tassen ook enorm veel niet-gereleased materiaal van diverse producers. Van dat materiaal is geen back-up beschikbaar, wat de emotionele schade enorm maakt.


Namens Tom Novy en Jordi Bouwman willen we jullie vragen je ogen en oren open te houden. Verspreidt dit bericht zoveel als mogelijk onder je vrienden , zet het in je Hyves of plaats het in andere fora.


Weet je meer? Heb je een tip? Heb je een vermoeden? Neem dan contact op met de Partyscene redactie op info@partyscene.nl. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. De gouden tip wordt beloond.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws