Aprés Ski muziek zat?

Partyscene Redactie | 14 januari 2008
headlines

Eerder kon je op Partyscene.nl al lezen dat de eerste namen voor Snowbombing 2008, dat plaatsvindt in het Oostenrijkse Mayhrofen, bekend gemaakt waren. 31 maart barst het geweld weer los en op 6 april wordt de editie van 2008 feestelijk afgesloten.

snowbombing

Inmiddels zijn bijna alle namen bekend. O.a James Zabiela, Lee Burridge, Para One, Peter Hook, Jesse Rose, The Scratch Perverts en Graeme Park zijn van de partij. Tijdens voorgaande edities kwamen daarnaast ook vele dj’s onaangekondigd een bezoekje brengen, dus reken ook dit jaar op de nodige verrassingen.

Tijdens Snowbombing kun je zowel genieten van de fijnste internationale artiesten alsmede het skigebied van het Oostenrijkse Mayhrofen. Je hebt namelijk de beschikking over 625 km piste. Tevens worden er diverse events georganiseerd zoals een internationale slopetyle competitie en diverse clinics.

snowbombing 1

Boeken van deze trip kan via de website van Snowbombing. Prijzen zijn vanaf +/- 350,- euro voor een accommodatie en toegang tot de diverse feesten.Materiaalhuur en een liftpas zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Partyscene.nl was 3 jaar geleden bij een editie van Snowbombing. Lees hier het report uit 2005

Meer informatie over de prijzen, accomodaties, line-up en meer kun je natuurlijk vinden op de officiële site van Snowbombing.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws