Backyard in het Haarlemse Patronaat

Partyscene Redactie | 11 januari 2008
headlines

Backyard

Na twee jaar een ongekend succes te hebben gehad met Luxlife heeft Divinity besloten dit feest met pensioen te laten gaan. Uiteraard zitten de dames en heren van de organisatie niet stil en is er alweer een nieuw feest op komst. Het nieuwste pareltje van de organisatie heet Backyard en zal op zaterdag 2 februari voor het eerst van zich laten horen in de achtertuin van Divinity, het Patronaat te Haarlem.

De grote zaal in het Patronaat wordt omgeploegd tot de The Garden en de kleine zaal tot de The Pool. The Garden staat geheel in het teken van de nieuwste house sounds gebracht door de beste dj’s onder een sterrenhemel van visuals en spetterende lichtshows. Alle bloemetjes zullen hier buiten gezet worden door zowel internationale als nationale toppers. De line-up voor de eerste editie is inmiddels een feit en Backyard is zeer trots op al het talent dat voorbij gaat komen. In The Garden staat onder andere Sinden uit Engeland. Deze vertegenwoordiger van de nieuwste Rock ‘n Rave sound komt all the way from Londen en zal op Backyard een exclusieve set verzorgen. Verder staan van eigen bodem Benny Rodrigues, Tettero & Sven, Quintino en Dirtcaps op het programma om er een waar spektakel van te maken.
Backyard
Voor The Pool heeft de organisatie twee hele bijzondere partners gevonden. Niemand minder dan Freddy Spool en Flexmeister F. zullen de Pool gaan hosten en ervoor zorgen dat niets wat er gebeurt te gek is. In de kweekvijver van The Pool kan én mag alles. Denk aan een uit de hand gelopen tuinfeest met 30 graden, veel ongein en geen klagende buren. Daarbij een norse badmeester, chillen op een luchtbed, dansen in een zwembad en ondeugende Baywatchbabes met zwembandjes. Voor de eerste editie hebben de heren Rubywax uitgenodigd om samen met hem iedereen helemaal kopje onder te laten gaan in de wondere wereld van de Pool. Zwemdiploma verplicht, dus vergeet je zwemspullen niet!

Het lijkt misschien eeuwen geleden tijdens deze koude dagen, maar ken je dat gevoel van een zwoele zomeravond nog? Chillen in je achtertuin, muziek aan, drankje, kampvuurtje aan en genieten. Op Backyard krijg je het gevoel van het ideale tuinfeest, zonder lekkende partytent, roestende barbecue en zeurende buren. “So don’t sit back but do relax”, en komt allen naar de speciale eerste editie van Backyard, op zaterdag 2 februari in het Patronaat te Haarlem!

Voor de eerste editie van dit gloednieuwe concept in het Haarlemse Patronaat geeft Partyscene 2x2 gastenlijstplekken weg! Kijk hier hoe je kan winnen.

Backyard

22.00 – 03.45

Presale: 14,- euro ex fee. Deur: 16,- euro

Voorverkoop via www.ticketservice.nl en alle grote postkantoren.

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem.

www.patronaat.nl

www.divinity.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws