Nathan Fake terug in Nederland

Partyscene Redactie | 4 januari 2008
headlines

Wat, staat Nathan Fake alweer in Ekko zal je denken. Jazeker en zelfs al voor de vierde keer. De live-sets van de Brit zijn van beide kanten zo goed bevallen dat is besloten om er een jaarlijkse happening van te maken. En dat Fake hier elk jaar het intieme Ekko in januari aandoet, is eigenlijk best wel bijzonder te noemen.

De Engelsman mag dan begin 2005 nog vooral als techhouse-belofte gelden, in 2006 is zijn ster behoorlijk gerezen en vandaag de dag is Nathan Fake een grote techno-meneer. Fake werd als19-jarige getekend door James Holden op zijn ultrahipppe dancelabel Border Community. Hij groeide dankzij 12-inches en sterke dj-sets uit tot de troetel-dj van de elektronica-scene. De plattelandszoon uit Norfolk bracht lente 2006 met “Drowning in a Sea of Love”, één van de breedst geanticipeerde debuutalbums in de dancewereld uit. Zijn dj-sets vormen voor velen een verademing in de minimal-scene door de manier waarop ze losjes Warp-elektronica met stevige progressive dansvloerbeats en verfijnde minimal mengen.

Utrechts trots Nuno Dos Santos is er ook bij in de Ekko op donderdag 24 januari, en de dag erop ook in de 11 te Amsterdam op zijn eigen avond 360.

Full Spectrum

Donderdag 24 januari

23.00-04.00

Nathan Fake (live)

The Walk & Rogerseventytwo

Nuno Dos Santos

VJ Slof

Ekko - Utrecht

10,- / vvk: www.ekko.nl

www.fullspectrum.nl

360

Vrijdag 25 januari

22:30 - 05:00

Nathan Fake (live)

Nuno dos Santos

Patrice Baumel

11 - Amsterdam

10,- vvk / deur 12,-

www.ilove11.nl

Nathan Fake – You are here


Nathan Fake – Sky was pink


Nathan Fake & The Beloved – Sweet Harmony

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws