Twstd in Eindhoven

Partyscene Redactie | 28 december 2007
headlines

In Club Rembrandt staan deze zaterdag 29 december Jack de Marseille, Billy Nasty, Joel Mull, Sidney Samson, Olav Basoski en Vincenzo de Bull voor maar 5,- euro!
Billy Nasty
Na Breda en Tilburg strijkt het TWSTd circus dit jaar nog eenmaal in Brabant neer. Internationale techno helden uit Engeland, Sweden en Frankrijk worden Eindhoven ingevlogen voor de rode zaal van Club Rembrandt. De groene zaal biedt plek aan nationale trots als Olav Basoski en Sidney Samson en wat is een TWSTd feest zonder zijn winnaars. Voor de toegangsprijs hoef je dit feest niet over te slaan. Mis het niet want TWSTd keert pas in februari van het nieuwe jaar terug in Brabant tijdens CitySounds in 013.

Billy Nasty (UK) zal voor vroeg op de avond (23.00 uur) een exclusieve minimal/electro set voorbereiden. De meeste mensen kennen Billy vanwege zijn solide techno sets, zoals hij ook liet horen tijdens de eerste editie van de Dommelsch TWSTd DJ's tour. Na deze set zal de Fransman Jack de Marseille (FR) laten horen waarom hij tot de internationale top behoort. Jack staat al 15 jaar achter de decks en blijft een van de meest vooruitstrevende dj's. Hij was de man die Franse techno een wereldwijd begrip maakte, een feit waar velen nu nog steeds de vruchten van plukken. De Zweed Joel Mull (SE) brengt producties uit op labels als Underwater, Drumcode, Musicman, Kanzleramt en Tortured van Billy Nasty. Zijn nieuwste album The Observer is zojuist op vinyl uitgekomen op het Duitse Harthouse - reden te meer om hem uit Zweden hierheen te halen.
Joel Mull
Natuurlijk is er op een Dommelsch TWSTd feest naast al dat internationale geweld ook ruimte voor de nationale grootmachten. Olav Basoski stond aan de wieg van de internationale house scene. Als drijvende kracht achter het Work label, waar onder andere Erick E zijn tracks op uitbracht, released hij de ene klassieker na de andere. Als we het over producties van eigen bodem hebben is Sidney Samson niet meer weg te denken. Vanwege zijn ijzersterke releases en optredens kwam Sidney afgelopen jaar op in de Nederlandse electrohouse scene. Er is bijna geen club in Nederland waar Sidney de dansvloer nog niet volledig op zijn kop heeft gezet.

Dommelsch TWSTd DJ Contest winnaar van 2004, Vincenzo de Bull, geeft acte de presence. Vlak na de finale in Paradiso werd hij resident van FCA-Music en draaide hij onder andere met Jeff Mills. De goedlachse Vincenzo staat bekend om de feilloze manier waarop hij funky deep-house en tech-house aan elkaar mixt. Lokaal talent grijpt zijn kans in de foyer. Vanaf 22.00 uur kan je genieten van Tom van Gils, Caz en Kadee.

Meer info op www.clubrembrandt.com / www.twstd.nl / www.dommelschmuziek.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws