ROCKIT is jarig

Partyscene Redactie | 20 december 2007
headlines

Op zaterdag 26 januari 2008 viert ROCKIT alweer haar vierde verjaardag en vanzelfsprekend pakt FCA groots uit om dat te vieren. Twee zalen, een keur aan multimedia, theater, designers en natuurlijk een fijne line-up zijn de ingrediënten voor het verjaardagsfeestje.

De organisatie begon in de Winkel van Sinkel met dit event, en in de afgelopen periode zijn ook de Stubnitz, de Moby King en Paradiso aan het rijtje met locaties toegevoegd. De afgelopen twee jaar was er zelfs plaats voor een eigen festival onder de naam ROCKIT Open Air. Ook de Central Studio’s in Utrecht zijn al eens eerder het domein van ROCKIT geweest. FCA keert voor het vierde verjaardagsfeestje van ROCKIT terug naar deze culturele hotspot in Utrecht.

Om de feestvreugde te verhogen heeft FCA twee internationale artiesten naar Nederland weten te halen, namelijk oudgediende Joey “Engery Flash” Beltram en Redshape, die enorm veel indruk maakte tijdens de laatste editie van I Love Techno. De Nederlandse muzikale inbreng komt van Benny Rodrigues, Juan Sanchez en Darko Esser.

Joey Beltram is ook van de partij

De tweede zaal van de Central Studio's zal volledig onder handen worden genomen door het GZG dj team van de Gasten Zonder Grenzen. Zij hebben een volledige carte blanche gekregen van FCA en mogen de tweede ruimte geheel naar eigen smaak inrichten. Mike Ravelli, Miss Melera, de Man Zonder Schaduw zorgen voor de muzikale invulling.

LET OP: Deze speciale editie van ROCKIT begint niet om 23:00 uur maar al om 22:00 uur, en zal doorgaan tot 05:00 uur (met uitloop naar 05:30).

Datum: 26.01.2008: ROCKIT (4 Year Anniversary)
Locatie: Central Studio's, Utrecht

Studio 1: ROCKIT
Joey Beltram (USA)
Redshape (D)
Benny Rodrigues
Juan Sanchez
Darko Esser

Studio 2: GZG DJ Team

De Man Zonder Schaduw
Mike Ravelli
Miss Melera

Partyscene mag van FCA gastenlijstplekken verloten onder onze trouwe bezoeekrs. Kijk snel hier hoe jij kans maakt op die vrijkaarten

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws