Footclub Val Thorens

Partyscene Redactie | 18 december 2007
headlines

Nederlandse dj invasie in het Franse Val Thorens. Lekker wintersporten en dansen tegelijk.

footclub vorig jaarJawel, het wintersportseizoen staat weer voor de deur. Kom op, die ski’s of snowboards eronder en hoppa, glijden maar. Even helemaal weg. Alhoewel, dat gaat in het Franse Val Thorens niet helemaal op. Footclub host namelijk het hele seizoen, van januari tot en met maart en in de eindweken in april, een aantal houseavonden in die plaats. Een klein leger aan Nederlandse jocks wordt ingevlogen of gereden. Dus ook daar ontkom je niet aan Nederland. Iedere week is het op de dinsdag groot feest in de plaatselijke club The Malaysia. Sneeuwvlokken veranderen in housebeats, lawines denderen naar beneden en de dj's gooien keihard met sneeuwballen in de nacht.

Ga jij in die periode op wintersport naar Val Thorens, dan moet je daar maar eens een dansje of een après skietje aan wagen. Het programma voor januari hebben we alvast voor je:

Dinsdag 8 januari

Baggi Begovic, Brian S, Chris Rox en Zawdi Mc

Dinsdag 15 januari

Sidney Samson, Chris Rox en Mc Arun

Dinsdag 22 januari

Ryan Marciano, Sunnery James, Chris Rox en Mc Goodgrip

Dinsdag 28 januari

Benny Rodrigues, Chris Rox, Mc Roga en Norman Soares (on percussion)

Tickets voor deze avonden kun je halen bij je touroperator, bij het Veronica Snowcafé en bij Le Monde. Ze kosten 7 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Zorg dat je niets breekt.

Surf voor meer info naar www.footclub.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws