Dansen in Weert

Partyscene Redactie | 11 december 2007
headlines

Carte Blance uit Weert komt met nieuw concept: Saturdance. Brabantse nachten zijn er lang.

Weert, bij Eindhoven, zal na zaterdag 15 december nooit meer hetzelfde zijn. De Carte Blanche, de club in het plaatsje, komt met een nieuw concept en de eerste editie vindt plaats op 15 december. Het feest heeft de toepasselijke naam Saturdance meegekregen. Wekelijks zullen de allerbeste dj’s van Nederland de club rocken. Niemand minder dan Sidney Samson, Laidback Luke, Jean en Bobby Burns zullen Weert op zijn kop gaan zetten. Bijgestaan door dj’s als Rishi Romero, Lucky Charmes, Kenneth G, Rishi Bass, Madskillz, KruH en R.E.D zul je non-stop aan het dansen zijn op de overheerlijke dance beats.

laidback luke

Dat vindt allemaal plaats in de grote zaal. Ben je toe aan wat anders, dan loop je even naar de andere zaal. Behalve de dj’s kun je ook uitgaan van een scala aan entertainment tijdens de sensationele Saturdance avonden. Voor het oog wordt een blik danseressen opengetrokken en ter afwisseling zullen er ook live muzikanten zijn. Ondertussen kun je nog een cocktail nemen aan de exotische cocktailbar en zelfs iets anders lekkers bij de foodcorner. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en de deuren zijn geopend van 22.00 tot 05.00 uur.  

Partyscene.nl mag voor alle edities in de maand december vrijkaarten weggeven. Kijk snel in onze rubriek winnen hoe je mee kunt doen.

Meer info vind je op www.carte-blanche.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws