Finale dance Grote Prijs

Partyscene Redactie | 4 december 2007
headlines

Zaterdag 8 december vindt de finale in de categorie dance plaats, van de Grote Prijs van Nederland.

Er loopt in Nederland heel wat talent rond, op het gebied van dance. Velen vinden zelf de weg, maar voor anderen is de Grote Prijs van Nederland een mooie stap op weg. Vorig jaar werd de categorie dance geschrapt, maar dit jaar is die weer helemaal terug, in een nieuw jasje. Het afgelopen half jaar konden producers zich opgeven. Door een aantal deskundigen uit de scene werd een voorselectie gemaakt, van waaruit er weer een aantal artiesten doorrolden naar de halve finales. Inmiddels is dat aantal weer teruggebracht naar zes, die zaterdag 8 december zichzelf profileren in de Paradiso in Amsterdam, tijdens de finale dance. Zet alvast een dikke cirkel in je agenda bij komende zaterdag.

grote prijs van nederland dance flyer

Host van de nacht is Edwin Diergaarde, host van het dance-programma Ministry Of Beats, op 3FM. Het startschot wordt gegeven om 00.00 uur met Shirazi, ban warm en melodisch tot house en techno. Arjuna Schiks neemt het over met zijn tech-house, electronisch geproduceerde moderne klassieke muziek.  Dan komt Minz aan de beurt, met zijn uiterst dansbare grooves. Vervolgens staat Matik op het podium, met hun hoekigem en opzwepende electropunk, gevolgd door de chunky, dirty, techy en funky sound van Infinitize. De laatste finalist is Krause, die met haar sexy outfits, pompende bassen en vuige beats het rijtje afmaakt.

Terwijl de jury zich dan terugtrekt voor beraad, zal Victor Coral nog wat extra beats over het publiek uitstrooien. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met het felbegeerde prijzenpakket, dat onder meer bestaat uit 5000 euro, een jaar professionele coaching, vele optredens, studiotijd, een videoclip, vinyl en een releaseparty.

Surf voor meer info ook naar www.grolschgroteprijs.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws