Save Me before Christmas

Partyscene Redactie | 4 december 2007
headlines

Save Me pakt net voor de kerst nog even goed uit. Op 13 december vindt de nieuwe editie plaats.

save meHet is vijf voor twaalf en de noodklok luidt voor de Orang Oetan en het tropisch regenwoud op Sumatra. Onder het motto Do good & feel good organiseert stichting Monkey Business daarom op 13 december aanstaande haar 16e benefiet party SAVE ME Before Christmas; een benefietavond waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan het redden van deze rode mensaap. Plaats van handeling is deze keer het Westergasterras in Amsterdam, waar het feest vanaf 20.00 uur zal losbarsten.

De spits wordt afgebeten door FGE Live By Jazz D & Friends, ondersteund door een aantal dj’s. Daarna is het de beurt aan de funky popbandLeaf, waarna K-oZ Collective het roer over neemt. Daarna staat er een batterij dj’s klaar om je op te warmen voor de donkere kerstdagen. Roog, Jeroenski, Marnix, Hitmeister D, Ricky Rivaro, Brian S, Melly Mel, Jaziah, Gregor Salto en Terry Toner zullen met hun beste beats de tent rocken voor de Orang Oetan. Voorafgaand aan het feestgedruis is mogelijk om in het restaurant van het WestergasTerras te genieten van een speciaal samengesteld diner arrangement onder muzikale begeleiding van de entertainers van Pasta e Basta. Daarnaast kun je ook genieten van masages. Stichting Monkey Business werkt samen met de Sustainable Dance Club om de hele avond CO2 neutraal te maken. Dit betekent dat er enerzijds energie wordt bespaard en anderzijds de resterende CO2 uitstoot wordt gecompenseerd via Trees for Dance door het aanplanten van bomen.

Kaarten voor het feest kosten 17,50 euro en zijn onder meer verkrijgbaar via www.saveme.nl. Het SAVE ME Before Christmas diner begint 18.00 uur tot een uur of 21.00. Voor €55,- pp krijg je een heerlijk drie-gangen diner, 4 drankconsumpties en een entreeticket voor het concert en feest á €17,50 inbegrepen. Voor dinerarrangementen kunt u contact opnemen met Monkey Business (esther@saveme.nl . De totale opbrengst van SAVE ME Before Christmas komt ten goede aan projecten ter voorkoming van het uitsterven van de Orang Oetan en het behoud van hun leefomgeving. Het feestgedruis gaat door tot 03.00 uur.

Kijk voor meer info op www.saveme.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws