Cotton Clash

Partyscene Redactie | 30 november 2007
headlines

Op zaterdagavond 8 december is uitgaan in Club Meander stylish verantwoord. Cotton Clash staat garant voor een spannende uitgaansavond: lekkere muziek met dj Jordi (Parijs, hitzone) en dj Wiebthroat (Expornstar), (h)eerlijke drankjes en danseressen. Maar er is meer.

De modeshow waarbij modellen hiphonest over de catwalk gaan. De fabulous fashion spot: voor een duurzame metamorfose. Een style conscious bodypaint: sexy & uitdagend. En een fair striptease show: alles wat oneerlijk is moet uit! Move Your World organiseert de avond samen met Meander, Suite 69, Kledingchecker, Rambler, Fairfood, More Than Hip, Ragbag en Made-By.
Cotton Clash
Al deze extra’s zorgen voor een bijzondere uitgaansavond waarbij de bezoeker op een avontuurlijke reis meegenomen wordt door de wereld van eerlijke kleding. Voorbeelden van (h)eerlijke kleding is te vinden in de hiphonest modeshow en bij de fabulous fashion spot en (on)eerlijke merken komen voorbij in de fair stripteaseshow. Ook in Nederland kunnen mensen een steentje bijdragen aan een eerlijkere wereld. En dat met stijl, want het geitenwollen sokken tijdperk zijn we allang voorbij!

Naast hen een lekkere uitgaansavond te bezorgen hoopt Move Your World de mensen ook te  stimuleren om bewuster consumeren. In de eerste plaats gaat het om kleding, maar dit geldt natuurlijk ook voor de dagelijkse inkopen in de supermarkt. Wat iedereen in ieder geval kan doen is bij de aanschaf van hun kleding letten op de herkomst en vragen stellen wanneer dit onduidelijk is. Zo geven ze bij winkeliers aan wat ze belangrijk vinden en komt er meer eerlijke kleding op de markt. Tijdens de avond kunnen bezoekers fair kleding aanschaffen en fair shopadresjes in hun agenda bijschrijven. Hier kan je tickets winnen én shirts!

www.moveyourworld.nl/events

www.clubmeander.nl
www.suite69.eu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws