Muziekdebat op REMF

Partyscene Redactie | 29 november 2007
headlines

Vrijdag wordt in de Off_Corso in Rotterdam het REMF Music Debate gehouden. Discussieer mee.

Je altijd al eens willen mengen in een discussie over muziek met bekende artiesten? Dat kan. Kom dan vrijdagavond 30 november tussen 19.00 en 21.00 uur naar de Off_Corso in Rotterdam. Daar vindt het REMF Music Debate plaats, waarin vijf (inter)nationale dance-grootheden discussiëren over het wel en wee van de mondiale dansindustrie. Je mag gratis en voor niks naar binnen. Sterker nog, iedere bezoeker krijgt een Beatport-pasje, dat toegang geeft tot het gratis downloaden van tien tracks van Rotterdamse producers. Tel uit je winst.

mr c

Het panel bestaat uit Chris Liebing, Richard West (Mr. C), Jochem Paap (Speedy J), Michel de Hey, Ronald Molendijk en DJ Serge Verschuren (Clone). De leiding is in handen van Djscene-collega Marcel Wijnstekers. Verschillende vraagstukken zullen ter sprake komen. Denk aan onderwerpen als Is het voor een artiest in de dancewereld, na de digitalisering van de muziekindustrie, nog wel zinvol om een album uit te brengen? Wordt er nog gedraaid met vinyl of hebben softwareprogramma’s als Ableton, Final Scratch en Traktor het definitief overgenomen van het zwarte goud? Waar staat de Nederlandse dance over het algemeen en de Rotterdamse in het bijzonder in het buitenland om bekend? Ook het publiek wordt bewust bij de discussie betrokken.  

Voorafgaand aan de masterclass zal de documentary Beats van de Binnenwegworden vertoond, waarin documentairemaker Tenny Tenzer op zoek gaat naar de ‘sound van Rotterdam’.

Check voor meer info www.remf.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws