Awakenings 26 januari naar Eindhoven

Partyscene Redactie | 21 november 2007
headlines

Awakeninsg Eindhoven 26 januari 2008

Awakenings zal vanaf 2008 een maal per jaar een feestje bouwen in Eindhoven. De locatie is een van de oude Philipsfabrieken: het monumentale Klokgebouw. Zaterdag 26 januari zal Monumental de eerste editie in het zuiden van het land organiseren.

Al meer dan 10 jaar is de Gashouder in Amsterdam de thuisbasis van Awakenings. Toen deze in 2001 tijdelijk gesloten werd in verband met een grootschalige renovatie verhuisde Awakenings naar Rotterdam waar het sinds die tijd af en toe terugkeert. Na het Rotterdamse avontuur kwamen er een paar edities in de NDSM warehouse in Amsterdam Noord waarna Awakenings begin 2005 terugkeerde naar de vertrouwde Gashouder. Nu Awakenings minder edities in Rotterdam heeft gepland voor 2008 is er ruimtevoor een editie in Eindhoven.

Klokgebouw

Er wordt groot uitgepakt met de line up met 23 artiesten uit 9 landen op drie podia. Ook het locale talent is niet vergeten want er zijn vier artiesten uit Eindhoven bij: Miss Djax, EL-P, Dave Miller en Rick Angel. Hier de volledige line up op alfabetische volgorde:

Dj’s:

Adam Beyer

Alex Under

Alexi Delano

Axel Karakasis & Marco Bailey

Daniel Sanchez & Kabale und Liebe

Dave Miller & Damian Keane

DJ Boss

EL-P & Makcim

Felix Krocher

Gayle San

Jamie Lie a Kwie & Wouter de Moor

Karotte

Miss Djax

Misstress Barbara

Rick Angel

Live:

Radial

Secret Cinema

Sven Wittekind

Je kunt overigens tot 12.00 morgenmiddag, donderdag 22 november, stemmen op de beste foto op de frontpage, ze staan hier. De winnaar krijgt twee tickets voor Awakenings deze vrijdag in de Gashouder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws