Roddel & achterklap

Partyscene Redactie | 21 november 2007
headlines

Er gebeurt van alles in danceland. Wie vaak uitgaat, hoort wel eens dingetjes die het daglicht niet kunnen velen, maar die daardoor juist extra leuk zijn om te delen met anderen. Maar wat nu als je een vette roddel hebt gehoord, of een interessant gerucht, wat je het liefst zou willen checken op waarheid?

Daarom lanceerde Partyscene onlangs deze nieuwe rubriek. Hier kun je in volledige anonimiteit je tips, laatste nieuws, geruchten en roddels kwijt, waarna de Partyscene-redactie voor je op onderzoek uitgaat. De mooiste verhalen uit de scene worden, al dan niet vergezeld met onze eigen bevindingen en/of commentaar, iedere woensdag online gezet. Je kunt mailen naar achterklap@partyscene.nl of nog anoniemer het mailform gebruiken: www.partyscene.nl/partygossip.

 

Na de eerste roddel van vorige week gaan we deze week verder. De afgelopen dagen ging het gerucht dat Fabulous, het nieuwe feest van Extrema en Art of Dance in de Brabanthallen in Den Bosch op 1 december, misschien niet doorgaat. Dit was immers 16 november in het Brabants Dagblad te lezen: De milieuvergunning van de locatie voorziet in twee grote dance evenementen per jaar, en die zijn al verbruikt volgens de berichtgeving in deze krant. De dance feesten zijn daarnaast omstreden omdat vorige edities voor veel overlast hebben gezorgd. De gemeente liet weten dat blijvende (geluids)overlast kan leiden tot het niet meer toestaan van grote dance feesten op deze locatie. Naast de milieuvergunning heeft Fabulous ook een evenementenvergunning nodig. Of Fabulous deze vergunning krijgt hangt samen met de beslissing over de milieuvergunning. Het college van B&W zou deze week besluiten of voor Fabulous alsnog een vergunning wordt verleend, volgens het Brabants Dagblad.

Fabulous

Partyscene zocht contact met Extrema, en wat blijkt: Fabulous kan zaterdag 1 december gewoon doorgaan. De vergunningen zijn getekend én het evenement is zelfs bijna uitverkocht! “We zijn er trots op om uit het aanbod van organisatoren een sterke samenwerking te hebben gevonden”, legt een woordvoerder van Brabanthallen uit. “Door een koppeling van de creatief uitstekende crew van Extrema, organisator van diverse onderscheidende events waaronder Extrema Armin van BuurenOutdoor in Best en Solar Weekend te Roermond, en Art of Dance, organisator van diverse grootschalige evenementen zoals Pleasure Island Festival en Free Festival en op locaties zoals het Beursgebouw Eindhoven, Kop van Java te Amsterdam en het strand van Almere, kan met Fabulous op 1 december in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gerekend worden op een nieuw uitgaansconcept waar de Randstad jaloers op zal zijn! Hiermee zetten Extrema, Art of Dance en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuw en kansrijk event op de agenda en wordt ’s-Hertogenbosch als ontmoetingstad op de kaart gezet.”

Dus mocht je bij deze eerste editie willen zijn, haal snel je kaartje. Want extra bijzonder is dat uit de onlangs verschenen World DJ Top 100 hooggenoteerde vertegenwoordigers op Fabulous geprogrammeerd staan, inclusief de nummer 1 van de wereld: Armin van Buuren. Daarnaast staan ook internationale dancemuziekhelden dj Hell, Timo Maas, Sander Kleinenberg, Marco V en Speedy J met Chris Liebing garant voor een ongetwijfeld onvergetelijke nacht.

Meer info vind je op www.fabulousworld.eu en hier vind je diverse interviews met de artiesten die op komen treden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws