Het Winterfeest

Partyscene Redactie | 21 november 2007
headlines

De afgelopen twee jaar hebben USSR en ModelsatWork met veel succes een maandelijkse avond in de JimmyWoo georganiseerd. Door de combinatie van entertainment, afwijkende decors, een mix aan muziekstijlen, en vooral het geselecteerde publiek dat alleen via een uitnodiging van de organisatie toegang had, was deze avond van het begin tot het einde een groot succes.
Het Winterfeest
Echter na twee jaar vond de organisatie het tijd voor iets anders. Vandaar dat er is gekozen voor een locatie met vernieuwende mogelijkheden: de WesterUnie. ModelsatWork zal weer flink uitpakken met vele acts, uitgevoerd door de mooiste modellen en de decors zullen de al imposante oude fabrieksruimte omtoveren tot een playground voor entertainers en publiek.

Na gewerkt te hebben met Daryl van Wouw geeft ditmaal juwelenontwerpster Bibi van der Velden act de presence en zal de styling i.s.m. ModelsatWork onder handen nemen.

Het winterseizoen wordt geopend door de dj’s Steven Quarré, Frederik Abas, Terry Toner, Mea Culpa, Mister Rosso & MC Iceman.

Het Winterfeest

Vrijdag 23 november 2007

WesterUnie

23.00 – 05.00 uur

Entree 20 euro, voorverkoop via cafe Finch en P.King
www.ussr.nl/winterfeest

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws