Afterparty NK Boulderen

Partyscene Redactie | 20 november 2007
headlines

De Effenaar heeft een sterrenteam in huis gehaald Deetron, Abe Duque en Sasha Funke komen langs.

Op zaterdag 8 december wordt in de Effenaar in Eindhoven het NK Boulderen gehouden. WTF? Yes, boulderen. Deze nog relatief jonge tak van de klimsport geniet een steeds groter wordende populariteit. Bij het NK klimmen zowel dames als heren ieder vier korte klimroutes (boulders). De klimmer met de meeste ‘tops’ mag zich kampioen van Nederland noemen. Boulderen is topsport,  aangekleed met decor, licht, geluid, visuals én een niet te missen afterparty. Die afterparty wordt ook in de Effenaar gehouden, maar dan kun je het klimmen laten en beter voor het dansen gaan. Vanaf 23.30 uur nemen dj’s Deetron, Sascha Funke en Abe Duque het heft in handen.

abe duque

De van oorsprong Zwitserse dj en producer Deetron mag niet klagen over aandacht. Zijn tracks, waaronder zijn laatste megahit I Cling, worden grijsgedraaid door zijn collega’s en ook zijn remixen voor Legolwelt, Shinedoe en Bob Sinclar waren echte dansvloerbommetjes. Verwacht op deze afterparty een flinke dosis techno, met sterke electro, funk en soul invloeden. Uit Duitsland komt Sascha Funke, een van de belangrijkste artiesten van het fameuze label Kompakt. Ook is hij aangesloten bij BPitchControl, het label van Ellen Allien. Sascha brengt je een heerlijke mix van funky sounds en minimale techno. Als laatste komt ook Abe Duque langs. De Amerikaan remixt zich een slag in het rond en produceerde het vorige album van DJ Hell. Afgelopen keer zette hij Lowlands al op zijn kop met een opzwepende mix van techno, acid en electro en dat gaat hier zeker weer gebeuren.

Kaarten kosten 12 euro. Let op: heb je een kaartje voor deze afterparty, dan krijg je daarmee ook toegang tot Urban Climber zelf!

Meer info vind je op www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws