Westerunie, Westerliefde en Westergasterras vieren samen NYE

Partyscene Redactie | 19 november 2007
headlines

Magma the Agency heeft ook tijdens Oud&Nieuw een editie van All is One. Deze avond, die naast een dancefeest eigenlijk een complete show is, staat in het teken van Amsterdamse DJ’s. Steve Rachmad, Shinedoe, Isis, Bart Skils, Kareem Raïhani en nog veel meer zijn 31 december te vinden op het Westergasterrein.

Naast deze "Amsterdamse Glorie" kun je ook rekenen op de nodige acts, kunstenaars, acteurs, champagne en natuurlijk oliebollen. Een ieder die wel eens bij All is One geweest is kan beamen dat de organisatie altijd flink uitpakt met haar feesten.

isis

Vanaf 19:00 staan er 3 zalen ter beschikking van All is One om het beste van Amsterdam te laten zien. Ook is er weer de mogelijkheid om voor het feest een hapje te eten in de Westerliefde. Reserveren voor dit diner kan telefonisch op 020-6848496.

Voor de Early Birds is er ook nog een speciale actie: de kaarten zijn voor 1 december 35 euro. De kaarten zijn te verkijgen via de site van All is One. Ook kun je daar terecht voor meer informatie en de volledige line-up.

Partyscene verloot voor deze avond VIP kaarten, dus inclusief een exclusief diner (meerdere gangen) in de Westerliefde. Klik HIER om kans te maken op deze speciale kaarten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws