Roddels, achterklap en geruchten

Partyscene Redactie | 14 november 2007
headlines

Er gebeurt van alles in danceland. Wie vaak uitgaat, hoort wel eens dingetjes die het daglicht niet kunnen velen, maar die daardoor juist extra leuk zijn om te delen met anderen. Maar wat nu als je een vette roddel hebt gehoord, of een interessant gerucht, wat je het liefst zou willen checken op waarheid?
MS Blommendal
Daarom lanceert Partyscene deze nieuwe rubriek. Hier kun je in volledige anonimiteit je tips, laatste nieuws, geruchten en roddels kwijt, waarna de Partyscene-redactie voor je op onderzoek uitgaat. De mooiste verhalen uit de scene worden, al dan niet vergezeld met onze eigen bevindingen en/of commentaar, iedere woensdag online gezet. Je kunt mailen naar achterklap@partyscene.nl of nog anoniemer het mailform gebruiken: www.partyscene.nl/partygossip.

We starten deze week met het gerucht over het (party)schip de M.S. Blommendal dat bij het NDSM terrein in Amsterdam Noord ligt. De Gasten zonder Grenzen, bekend van hun wilde feesten op de gekste locaties en de afgelopen zomer op Mystery Land en Q-Base, hebben hier een tijd lang feesten gegeven. Op zaterdag 2 juni 2007 was hier echt hun laatste feest en sindsdien gebeurt er niets meer op deze aftandse boot. 

Maar nu gaat het gerucht dat horecaondernemer Paul Hermanides, bekend van o.a. Odeon en Hotel Arena te Amsterdam, deze boot heeft opgekocht. Hij richt zich met zijn bedrijf Amsterdam Village Company volgens eigen zeggen op horeca met een tintje cultuur.
Zonnehuis
Partyscene heeft telefonisch contact gezocht met Amsterdam Village Company, en het gerucht klopt. De planning is om in mei 2008 de deuren van het schip weer te openen, na een grondige verbouwing. De boot is dan omgetoverd tot een ‘theaterschip’ waar van alles mogelijk is, dus ook feesten en partijen staat men open. Daarmee heeft Amsterdam Noord tegen die tijd eindelijk weer eens een interessante nieuwe horeca locatie.

En de Gasten zonder Grenzen? Die hebben alweer een nieuw onderkomen gevonden in Amsterdam Noord vanaf zondag 9 december: Het Zonnehuis. Meer info daarover vind je op hun site www.gastenzondergrenzen.nl

James Nidecker op Gasten zonder Grenzen @ M.S. Blommendal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws