Benny Rodrigues Solo

Partyscene Redactie | 7 november 2007
headlines

De altijd goedgemutste Benny Rodrigues, misschien wel de populairste dj van Rotterdam, zal morgen, donderdag 8 november, zijn opwachting maken in het Bootleg DJ Café te Rotterdam voor een speciale marathon solo set!

Benny met kutclassic

Collega dj’s zoals Tiësto en Armin, die Benny voorgingen in het ‘all night solo’ concept schromen niet om tijdens hun marathon sets flink wat hulptroepen in te schakelen. Dit geldt niet voor onze Benny... hij duikt zijn muziek collectie in om jullie eigenhandig te voorzien van zijn favoriete platen tijdens een marathon sessie die maar liefst negen uur zal duren.

De bedenker van de Minimal Meeloper heeft een brede smaak en een platencollectie waar menig liefhebber van gaat watertanden. Dit houdt in dat alle genres de revue kunnen passeren, van oude house (kut)classics tot obscure Chicago tracks en ook die ene verloren gewaande Detroit classic die je ooit op een cassette tape had staan. Benny gaat dus voor het verrassingseffect en zal onder het genot van een appelsapje het geheel voor jullie aan elkaar rijgen. Een uitgelezen kans dus om de jonge grootmeester aan het werk te zien. En zoals gebruikelijk is de toegang tot het Bootleg DJ Café geheel gratis.

Benny's Choice

Donderdag 8 november 2007

Bootleg DJ Cafe

Mauritsweg, Rotterdam

21.00 – 06.00

Gratis entree

www.bootlegdjcafe.com

www.myspace.com/bennyrodrigues

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws