Jouw verhaal op televisie

Partyscene Redactie | 2 november 2007
headlines

Voor een elfdelige televisieserie met de titel ROES die in 2008 uitgezonden gaat worden, is televisie- en filmproducent IDTV op zoek naar waargebeurde, dramatische verhalen over alcohol- en drugsgebruik.

Heb jij drugs of alcohol gebruikt en ging het toen compleet de verkeerde kant op met je? Wat is er gebeurd? Wat ging er door je heen? Of heb je vervelende dingen meegemaakt met iemand in je omgeving die teveel gebruikt? Wat deed dat met jou?

Elke aflevering van ROES vertelt een op zichzelf staand verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen. Dat zou ook jouw verhaal kunnen zijn. Eigennamen, plaatsnamen en andere bijzonderheden worden veranderd om de privacy van de echte betrokkenen te beschermen.

Schrijf jouw verhaal in ongeveer 500 woorden en stuur het voor 1 december 2007 naar roes@idtv.nl. Misschien wordt jouw verhaal dan verfilmd.Het mag ook ook anoniem ingezonden worden, vermeld dan in ieder geval wel je leeftijd.

Misschien heeft Puff Daddy aka Diddy ook wel zin om mee te werken? Hier koopt hij XTC tijdens CircoLoco @ DC10 op Ibiza afgelopen zomer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws