Laatste T-Dansant van 2007

Partyscene Redactie | 1 november 2007
headlines

Zondag over een week, op 11 november, sluit T-Dansant 2007 geheel in stijl af. De meest trouwe achterban, internationale topartiesten en unieke locaties; het zijn de pilaren geweest waarop T-Dansant al bijna acht jaar feesten neerzet. Partyscene licht deze week de unieke locatie uit.

'WestergasTerras-hype'

Het gebeurde vanaf de eerste glaasjes rosé die werden geserveerd: het vernieuwde Westergasterras werd in de armen gesloten van de schrijvende pers en critici. De nieuwe uitbaters wisten het vrijzinnige Amsterdam-gevoel succesvol te combineren met het stamkroeg-effect: je voelt je simpelweg thuis.

westergas

Deel 2: WesterUnie

Fonkelnieuw opgetrokken is de Westerunie. Deze nieuwkomer van het Westerpark telt 640 vierkante meters, is 12 meter hoog en krijgt op de 11e van de 11e haar vuurdoop met Godard, Roog, Marnix en Junior Jack & Kid Crème achter de draaitafels. Als resident draaide Roog al op de allereerste T-Dansant feesten en inmiddels staat zijn naam ook internationaal als een muur. Hij behoort tot een select gezelschap waartoe o.a. ook Junior Jack en Kid Crème behoren. Dit Italiaans vriendenduo was eerder te gast op T-Dansant en wij zien hun terugkeer graag tegemoet (“Als ze de helft zo hard rocken als 4 jaar geleden, dan staat die tent nóg bol van publieksadrenaline”). Gelukkig wisten ze hun agenda’s op elkaar af te stemmen en reizen ze samen vanuit hun Belgische woonplaats af naar Amsterdam.

Deel 3: WesterLiefde

De Westerliefde heeft iets schattigs. Wanneer je binnenstapt doet het een beetje kapel-achtig aan met zijn houten vloer, acht meter hoog plafond en zuinige lichtinval. Perfect dus om een bassend nazomers discosfeertje te creëren met dj’s Sander Hucke en Ben Liebrand. Een keuze die de diversiteit van T-Dansant onderstreept. Liebrand genoot geweldige populariteit toen hij in de jaren ’80 begon met zijn ‘In the Mix’-radioshows bij Veronica.

Line-up T-Dansant

Musique de Danse - Westerunie

Junior Jack & Kid Crème (BE)

Roog

Marnix

Godard
 

Musique de Disco – Westerliefde
Ben Liebrand

Sander Hucke

Algemene informatie

Evenement: T-Dansant

Datum: zondag 11 november

Tijd: 17.00 – 00.00 uur

Locatie: Westergasterras, Westerliefde, Westerunie

Info en tickets: www.tdansant.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws