Weekendtopic!

Partyscene Redactie | 1 november 2007
headlines

De traditionele start van het weekend, wederom met Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding. Hij presenteert als vanouds zijn weekendplannen.

wt

Wat ga je dit weekend doen?

 

Wubje is klaar met haar tentamens. Eindelijk tijd voor mij! Vrijdag avond eten met de familie. ’s Avonds WII-en denk en op tijd naar bed!

 

Zaterdag m’n auto maar eens helemaal uitzuigen, oppoetsen totdat die helemaal glimt! ’s Middags kadootje kopen voor iemand die van oude boeken houd. Dat gaat een behoorlijke opgave worden volgens mij. 's Avonds hebben we dus een verjaardag en daarna misschien nog even doordruppelen naar de Lichtfabriek voor de oooh zooo populaire HOUSE CLASSIQZZSSS.

 

Hoe zondag gaat verlopen….. dat ligt denk ik aan hoe zaterdag verliep. In ieder geval zal ik weinig van de ochtend mee maken en overdag beetje op de bank tv staren. Verder jointjes roken en een plaatje draaien!

 

Met wie ga je?

Vrijdag niemand. Zaterdag met oude hockey maatjes, wordt bier zuipen. Zondag word ik, mijn laptop en m’n tijdcode vinyl.

Wat verwacht je er van?

Niks. Geen muzikale hoogtepunten (die er trouwens vorige week wel waren in het Patronaat).  Zal wel enorm dronken worden denk ik en hopelijk Wubje ook. Dan wordt het echt gezellig!

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

Een kadootje 2de hands waarschijnlijk ;)  Ohjah, deze week geen plaatjes halen! Teveel geld uitgegeven de laatste tijd.

gzg

Ik heb trouwens ook weer eens zin in een Gasten zonder grenzen!

 

Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws