Dance Valley dvd

Partyscene Redactie | 1 november 2007
headlines

Dance Valley 2007 – The Live Registration dvd ligt in de winkels. Beleef het opnieuw.

dance valleyZaterdag 14 juli was recreatieterrein Spaarnwoude weer het toneel van Dance Valley. Dit keer weer één dag, maar niet minder feest. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds konden bezoekers zich vermaken in de vijftien uiteenlopende area’s, die als een kenmerkende rode draad met elkaar verbonden waren door het overweldigende - over het gehele terrein doorgevoerde - circus thema. Er stonden meer dan 135 optredende artiesten op het programma en cameraploegen liepen de hele dag rond om alles vast te leggen.

De live registratie laat zien hoe ruim 50.000 partygangers zich de hele dag vermaken tijdens de dertiende editie van Dance Valley. Verschillende Dance Valley 2007 area’s komen aan bod zoals Defected, Ibiza, Kne’Deep, HQ, In Charge en de indrukwekkend gedecoreerde Main Stage. Beleef optredens van onder meer Ferry Corsten, Paul van Dyk, Erick E, Tom Harding, Marcel Woods, Sébastien Léger en Benjamin Bates opnieuw, bekijk de diverse interviews die gedaan zijn, de aanwezige entertainment en een uitgebreide photo gallery. Sinds 1995 is Dance Valley gestaag gegroeid naar een van de meest toonaangevende dance festivals ter wereld en dat straalt de dvd ook uit.

Ook Partyscene was de hele dag aanwezig op Dance Valley. De dvd nog niet in huis, maar toch alvast weer even in de stemming komen? Check dan hier de filmpjes die wij maakten.      

  

Meer info vind je op www.dancevalley.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws