Full on Ferry update

Partyscene Redactie | 26 oktober 2007
headlines

Ferry Corsten staat in de hedendaagse dancescene te boek al een grote vernieuwer en zijn ‘Full On Ferry’ feest zal logischerwijs een afspiegeling worden van zijn veelzijdigheid en vooruitstrevendheid. Een vluchtige blik op de line-up zegt genoeg over de muzikale richting van het feest die met opzet heel divers is gehouden.

De avond belooft volgens UDC directeur Brian Bout dan ook een evenement te worden dat zo’n beetje het gehele elektronische spectrum zal beslaan: alles tussen sexy house, opzwepende electro tot stoere techno, met als bindende factor melodische trance. Niet alleen is de line up een goede indicatie van wat de nacht muzikaal allemaal in petto heeft. Wie de laatste jaren de ontwikkeling van Ferry de producer heeft gevolgd, zal het zijn opgevallen dat Corsten’s sound aanzienlijk verbreedt en uitgediept is.
Ferry Corsten
Erick E heeft ‘Full On Ferry’ recentelijk heel treffend getypeerd als een afwisselende muzikale achtbaan. Het feest belooft daarnaast ook een visueel spektakel te worden met een mooie licht- en lasershow. Ferry Corsten: “We hebben de laatste weken veel tijd gestoken in het coördineren van de gast optredens, het op elkaar afstemmen van de draaistijlen, de choreografie van de acts en de inpassen van de special effects.”  Corsten benadrukt dat het evenement sterk geënt is op zijn productionele kant. De gasten die zijn uitgenodigd, zijn dan ook zonder uitzondering artiesten die hun mannetje staan in de studio en op dat gebied internationaal veel aanzien genieten. De gastheer van het feest heeft bovendien het aantal boekingen de afgelopen tijd beperkt gehouden om zich volledig te concentreren op misschien wel de mooiste gig uit zijn succesvolle loopbaan. Hij heeft zich al enige tijd opgesloten in zijn studio met als resultaat een aantal spraakmakende nieuwe tracks en verrassende remixen van zijn vroegere producties.

Ferry Corsten: “Ik zal tijdens mijn set teruggrijpen op klassiekers uit het verleden, maar ook veel actuele platen draaien. Ik heb van een aantal hits verrassende remixen gemaakt – zoals ‘Into The Dark’ met Howard Jones - een speciaal intro voor het feest gemaakt en het ‘Masquerade’ anthem geproduceerd. Ik ben trouwens zeer verheugd dat de animo vanuit het buitenland onverwacht groot is en veel mensen bezig zijn hun kleding af te stemmen op het thema ‘Masquerade’. Het aftellen is nu echt begonnen en ik kan haast niet wachten tot het zaterdagavond is!”

Naast Ferry staan Breakfast, Christopher Lawrence, Cosmic Gate, Dogzilla, Erick E, Fedde le Grand, Grooveyard/Secret Cinema on stage. De avond start om 22.00 en gaat tot 07.00 door. Meer informatie, e-tickets

(39 euro) en meer vind je op www.udc.nl en www.fullonferry.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws