Chris Liebing op Heroes of Techno

Partyscene Redactie | 25 oktober 2007
headlines

Van de schranz schijnt ie af te zijn, maar Chris Liebing kan nog steeds beuken als de beste.

Chris Liebing weet wel hoe hij een feestje moet bouwen en komt dat laten zien ook. Om het zomerse Ibiza gevoel niet helemaal kwijt te raken, gaat de Duitse dj met zijn concept Spinclub, een populaire clubavond in de Privilege op Ibiza, een aantal Europese clubs af. Op zaterdag 3 november komt hij daarmee naar P60 in Amstelveen. Daar staat hij op het bekende Heroes of Techno, voor een intiem publiek, waar hij een set zal draaien van maar liefst drie uur.   

chris liebing

De naam Chris Liebing doet natuurlijk wel een belletje rinkelen, maar voor het gemak nog even een kort maar krachtig overzicht:   

1991 Begonnen in kleine club vlakbij Frankfurt

1995 resident in Club OMEN in Frankfurt

1997 radioprogramma genaamd Evosonic Radio

1999 start van zijn bekende avond “Es ist Freitagaaabend!” in Frankfurt’s U60311

2000 start labels CLR, Clretry, CLAU, Stigmata and Soap

2003 Best German DJ Award gewonnen

2004 begonnen met Collabs sessie met Speedy J

2006 geboorte Spinclub in Ibiza!

2007 still rocking the world

Vanzelfsprekend neemt Chris een paar vrienden mee. Zo komt ook Benny Rodrigues plaatjes opleggen. De Rotterdamse dj is eerder al een paar keer door Chris gevraagd te draaien op de Spinclub avonden op Ibiza en kan hier dus ook niet ontbreken. Ook een andere resident van Spinclub komt met Chris mee, en wel Brain Sanhaji, die regelmatig met Chris in de studio zit en een live act komt doen. Deze drie staan 3 november garant voor een stevige portie echte techno. Het feest gaat door tot 5.30 uur, extra lang genieten dus. Er zullen in de vroege uurtjes extra bussen rijden richting Amsterdam.

De volgende editie van Heroes of Techno vindt plaats op 8 december, met onder meer Felix Krocher, PET Duo (live + dj), Frank Kvitta en Ritzi Lee.      

Meer informatie te vinden op www.heroesoftechno.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws