Hed Kandi in Effenaar en Paard

Partyscene Redactie | 25 oktober 2007
headlines

Hed Kandi trekt Nederland weer in. Er staan edities gepland in Eindhoven en Den Haag.

Hed Kandi staat voor verfijne clubhouse, gestoken in een mooi jasje en is wereldwijd al bijna tien jaar een begrip. Vijf jaar daarvan heeft de organisatie al voet aan Nederlandse grond en worden hier regelmatig feesten gegeven. Op zaterdag 27 oktober viert Hed Kandi twee mijlpalen in twee verschillende steden op dezelfde avond. Speciaal daarvoor zal de organisatie twee troeven naar Nederland laten vliegen.

hed kandi

In het Paard van Troje in Den Haag wordt de 2 Year Anniversary Special gevierd. Hed Kandi is daar al twee jaar kind aan huis. Voor deze editie wordt Hed Kandi resident Phil Faversham naar Den Haag gehaald, bijgestaan door de sexy Miss Kelly Marie. Phil is niet alleen de A&R manager van het label, maar compileert ook de wereldberoemde Hed Kandi cd’s. Ook de Nederlandse resident Steven Quarre is van de partij. Ook dj’s als Marnix, Stef Vrolijk, resident Arshad en Jamie Westland staan op dit feestje achter de decks. De vocalen komen voor de rekening van Miss Bunty. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.

In de Effenaar in Eindhoven wordt de 1 Year Anniversary Special gegeven, voor het feit dat Hed Kandi daar precies een jaar geleden begon. Dit feest wordt geheadlined door Hed Kandi dj John Jones. Ook hier is de enige Nederlandse resident Steven Quarre weer van de partij en tot slot komt ook Ricky Rivaro opdraven. De sexy mc Lex Empress biedt het vocale tegenwicht. Betoverende Hed Kandi decoraties, the Heavenly Kandi Dancers en extra verassingen door de gehele avond heen creëren gegarandeerd een uizinnige sfeer. Door het intreden van de wintertijd gaat de Hed Kandi in de Effenaar een uur langer door. Kaarten kosten hier 12 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.          

   

Check ook www.hedkandi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws